برای dns شما bind که نصب کنی بعد باید داخلش zone بسازی و تو اون zone ها رکورد بزنی . پنل تحت وب هم داره برای bind . چون درست کردن zone و record ها کمی پیچیده است .
از نمونه های آماده هم میتونید الگو بگیرید .
برای dns شما bind که نصب کنی بعد باید داخلش zone بسازی و تو اون zone ها رکورد بزنی . پنل تحت وب هم داره برای bind . چون درست کردن zone و record ها کمی پیچیده است .
از نمونه های آماده هم میتونید الگو بگیرید .
سلام و پیش پیش امیدوارم موفق باشید!
اگر با openSUSE بالا بیارید از توی YaST میتونید خیلی چیز ها رو کانفیگ کنید. ولی منم با دوستان موافقم که بهتره یه کنترل پنل رایگان (ترجیحا kloxo) روی سرور بگذارید و کارهاتون رو با اون انجام بدید. پرسیده بودید که:
برای دی ان اس باید bind رو داشته باشید. سپس chroot اش کنین و فایل هاشو پیدا کنید (توی هر لینوکس یه جایی میگذاره) و zone بسازید و دی ان اس کانفیگ کنید. میتونید هم از DNS forwarder های دامنه استفاده کنید اگر داشته باشه !!به چه وسیلهای باید دامین و دی ان اس و سابدامینها رو ست کرد؟
مثلا دامنهی vinodev.net فوروارد میشه و دی ان اس نداره. testbed.vinodev.net هم همینطور --- روی دو تا کامپیوتر جدا با آی پی استاتیک هستند.
برای ساب دامین هم باید یک بار dns کانفیگ کنید که سرور پاسخ بده --- سپس apache رو کانفیگ کنید با روش Virtual Host که به یه دایرکتوری خاص بره.
توی بخش ایمیل اصلا چیزی نمیدونم که باید چی کار کنید که سرور ایمیل درست دریافت کنه.... ولی خلاصهاش اینه که postfix یا exim یا sendmail برای ارسال و dovecot یا ؟؟؟ برای دریافت روی پورت ایمیل.
برای ftp هم میتونید به سادگی vsftpd یا pute-ftp رو اساتفاده کنید ولی از tftpd بپرهیزید!
توی اینترنت راجع به How to forge: The perfect server سرچ کنید دقیقا tutorial هست واسه کاری که شما میخواید بکنید.
ببخشید طولانی شد، باز هم ولی به نظرم بهتره از کنترل پنل رایگان بهره بگیرید. من روی دو تا سروری که بالا نوشتم همه چیز رو دستی نصب / اضافه / کانفیگ کردم و نابود شدم! جفتش هم اوپن سوزه هست. کلا این کار به درد development machine میخوره نه production server. در مورد امنیت هم که ......... it's a long long story !
کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)