-
December 19th, 2011, 18:45
پاسخ : Vmware ESXi and WHMCS

نوشته اصلی توسط
Techno Pars
سلام.
این تاپیک در واقع باید در قسمت whmcs زده میشد اما از اونجایی که کاربران حرفه ای تری این قسمت سر میزنند تصمیم گرفتم اینجا درخواست را اعلام کنم.
من نیاز به برنامه نویسی دارم که تا حدودی با vmware esxi آشنایی داشته باشه و در نوشتن ماژول برای whmcs کاملا مسلط باشه.
قرار هست ماژولی برای ساخت اتوماتیک vps در vmware esxi آماده بشه.البته این ماژول کاملا سفارشی خواهد بود و برای شرکت خود ما مورد استفاده قرار میگیره و نه برای فروش !
دوستانی که توانایی و آمادگی لازم را دارند اعلام بفرمایند.
توجه داشته باشید که کلیه کد ها ، دستورات و مواردی که برنامه نویس احتیاج خواهد داشت در اختیار وی قرار خواهد گرفت.
سلام
حمیدجان خواستی توی یاهو پی ام بده تا صحبت کنیم دربارش
-
-
December 19th, 2011 18:45
# ADS
-
December 21st, 2011, 15:46
عضو انجمن
قیمت این ماژول حدودا چند در میاد؟
-
-
December 25th, 2011, 02:15
عضو جدید
دوست عزیز نیاز به نوشتن نیست . آماده اش برای خرید هست . از یک شرکت ترکیه ای . خیلی هم عالی و کامله .
http://whmcsesxaddon.com/en/
موفق باشید
آنلاین هاست (OnlineHost) مرکز تخصصی میزبانی وب در ایران با 8 سال سابقه فعالیت
میزبانی وب ایران ، سرور مجازی/سرور اختصاصی ایران ، ثبت انواع دامنه به همراه کنترل پنل اختصاصی
-
تعداد تشکر ها از onlinehost به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2011, 10:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
onlinehost
دوست عزیز نیاز به نوشتن نیست . آماده اش برای خرید هست . از یک شرکت ترکیه ای . خیلی هم عالی و کامله .
http://whmcsesxaddon.com/en/
موفق باشید
سلام.
کاری که ما انتظار داریم را انجام نمیده.تازه من ماژول این شرکت ترکی را سورسش را هم دارم.یک فایل خیلی خفن به عنوان function گذاشته که بی استفادس و فقط برای گمراه کردن نال کننده است.(البته من برنامه نویس نیستم و این مورد را بعد از یک نگاه به سورس حدس زدم)
خداییش هم این قیمت برای این ماژول زیاد هست.کلا سرجمع ۴ تا دستور هست که با ssh ران میشه.(البته ممکنه اون بنده خدا پول پشتیبانی را بگیره اما باز هم به نظر من باز هم اینقدر نمیشه)
من میخوام پهنای باند هم محاسبه بشه و به صورت اتوماتیک vps به همراه os ایجاد بشه.
البته یک سری محدودیت هایی در esxi برای automation وجود داره اما راه جایگزین واسشون یافتم.
-
-
February 8th, 2012, 00:07
عضو جدید
با سلام
شرکت ما در حال نوشتن همچین ماژولی هست تست های اولیه هم گرفته شده و در حال تغییر روش auth از ssh به SOAP هستیم در صورت نهایی شدن اینجا اعلام می کنیم.
-
تعداد تشکر ها از mzh_sohrabz به دلیل پست مفید
-
February 8th, 2012, 10:09
این ماژولی رو که شما معرفی کردید ترکیه ای اقا هوشیار هم برای فروش گذاشتن
-
-
February 8th, 2012, 10:28
با آقای هوشیار مدیر وارز هاست صحبت کنین ایشون هم میتونین بنویسن
-