-
December 24th, 2011, 19:35
خريد نمايندگي از ريسلر كلاپ
عرض سلام و خستنه باشيد خدمت دوستان
سلام دوستان من ميخوام ريسلر دومين از ريسسلر كلاپ بخرم دوستان به نظرتون چطوره چطوري ازش بخرم ايا ميشه باهاش ريلسر دومين داد ؟ يا بايد از نيم ثبت نام كرد براي نمايندگي دادن اينا ؟ ممنون با تشكر
-
-
December 24th, 2011 19:35
# ADS
-
December 24th, 2011, 19:38
پاسخ : خريد نمايندگي از ريسلر كلاپ
-
-
December 24th, 2011, 19:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sniper000man
عرض سلام و خستنه باشيد خدمت دوستان
سلام دوستان من ميخوام ريسلر دومين از ريسسلر كلاپ بخرم دوستان به نظرتون چطوره چطوري ازش بخرم ايا ميشه باهاش ريلسر دومين داد ؟ يا بايد از نيم ثبت نام كرد براي نمايندگي دادن اينا ؟ ممنون با تشكر
ريسلر كلاب از اسمش معلومه كه نمايندگي به كاربرا ارائه ميده . ميتونيد تقاضاي دريافت نمايندگي بديد و با شارژ حداقل $99 پنلتون فعال ميشه .
-
-
December 24th, 2011, 19:42
عزیز شما بهتر نیستش از یه سایت ایرانی بخری نماینمدگی دامنه رو کسی که با شرایط و قیمت عالی بده من هم در خدمتم در این مورد
-
-
December 24th, 2011, 19:50
دوست عزيز نيم دات كام منوظرم بود name.com دوست عزيز من ميخوام نمايندگيم بدم از سايتهاي ايراني من سايتو نميشناسم بعدشم سايتهاي ايراني قبل از خريد با زبان خوب با ادم برخورد ميكنن اما بعد از خريد ديگه تموم شد ضمنا فكر نكنم از سايتهاي ايراني قيمت خوب باشه
-
-
December 24th, 2011, 19:54
عضو انجمن
name.com با ايرانيا مشكل داره به خاطر تحريم . بهترين گزينه براي نمايندگي مستقيم ريسلر كلاب هستش .
-
-

نوشته اصلی توسط
sniper000man
دوست عزيز نيم دات كام منوظرم بود name.com دوست عزيز من ميخوام نمايندگيم بدم از سايتهاي ايراني من سايتو نميشناسم بعدشم سايتهاي ايراني قبل از خريد با زبان خوب با ادم برخورد ميكنن اما بعد از خريد ديگه تموم شد ضمنا فكر نكنم از سايتهاي ايراني قيمت خوب باشه
رجیسترار دایرکت آی با name.com جدا هستند.
شما برای گرفتن نمایندگی و همچنین دادن ریسلر دامین به دیگران باید از طریق سایت ریسلر کلاب اقدام کنید
-
-
عزیز النا تو هیمن سایت که گفتی خب .کام رو چند میدن ؟؟؟؟؟؟؟و راستی با این که شما هم میتونین نمایندگی بدین
-
-
December 24th, 2011, 20:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
habashi
عزیز النا تو هیمن سایت که گفتی خب .کام رو چند میدن ؟؟؟؟؟؟؟و راستی با این که شما هم میتونین نمایندگی بدین
شما توي ريسلر كلاب مي تونيد نمايندگي بگيريد ، و به كاربرانتون هم نمايندگي بديد و كاربرانتون هم مي تونند به همين ترتيب نمايندگي ايجاد كنند.
قيمت ثبت دومين در اسلب بندي هاي متفاوت با توجه به ميزان تراكنشي كه داشتيد متفاوت هست كه در سايت اصلي درج شده.
-
-
December 24th, 2011, 20:41
عضو انجمن
فقط برای بار اول که از DirectI سرویس میگیرید باید دقت کنید که ازتون درخواست مدارک تأیید پرداخت برای PayPal میخوان. پس سعی کنید در صورتی که شخصی براتون پرداخت رو انجام بده، بتونه مدارک هم ارسال کنه.
-
تعداد تشکر ها از webdata به دلیل پست مفید