یعنی دوستان در این تاپیک نمی توانند کمکم کنند که چطور وی پی اس لینوکس را راه اندازی کنم؟ چه نسخه ای از لینوکس بهتره برای من و...؟
یعنی دوستان در این تاپیک نمی توانند کمکم کنند که چطور وی پی اس لینوکس را راه اندازی کنم؟ چه نسخه ای از لینوکس بهتره برای من و...؟
اقا من متوجه شدم تو این سایت کسی فی سبیل ا.. کمکی نمی کند ولی اگر اگهی بزنی که این کار را برات در ازای پول بکنند یهو شونصدتا پیغام میاد
من خیلی سرچ کردم و اطلاعات خیلی کمی پیدا کردم و مجبور شدم ویندوز رو سرورم بریزم و قید لینوکس را زدم
اگر میخواهید با لینوکس کار کنید CentOS پیشنهاد میشه
یه centos 512 بگیرید روش vnc و پکیج های GUI لینوکس رو نصب کنید
یه پنل دایرکت ادمین با سی پنل نصب کنید و . . .
اگر کمکی خواستید من در خدمتم(رایگان)![]()
▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir
سلام و عرض ادب
شخص بنده با فرماشات شما در پست 13 همین تاپیک 120% موافقم
و همچنین شخصا این چند روز تاپیک شما رو ندیدم (چون مال هفته ی پیش بوده... تازه بالا اومد دیدم)
در مورد راه اندازی سایت. بهترین کار استفاده از 2 سرور مجزا هست. اولی میتونه یه هاست عادی باشه فقط برای ایندکس سایت شما و سیستم مدیریت محتواتون. دیگری هم برای دانلود استفاده میشه که اونی که برای دانلود استفاده میشه میتونه حتی ویندوز هم باشه.
این نکته رو هم در نظر داشه باشید حتی با 1 سرور ویندوز میتونید به راحتی هر 2 کار رو انجام بدید. پیشنهاد میکنم شمایی که با ویندوز آشنایی دارید از ویندوز استفاده کنید! Xamp خیلی خوب کارتون رو راه میندازه.
و اما در مورد سوالات دیگه.
اگر بخواین از لین.کس استفاده کنید ، نیاز دارید که در ابتدا سرویس مدیریت شده خریداری کنید که در صورت بروز مشکل ، مشکلتون رفع بشه به راحتی و بتونه کمکتون کنه.
مبلغی که میتونید هزینه کنید تا چه حد هست؟
اولیت هاتون رو به این ترتیب مشخص کنید تا بنده بتونم کمکتون کنم:
کیفیت سرویس ، آپتایم ، وارز بودن یا نبودن ، پورت سرور ، اعتبار فروشنده ، پشتیبانی ، سطح مدیریت سرویستون ، قیمت
به ترتیب مرتب کنید تا بدونم در چه سطحی باید راهنماییتون کنم.
پی نوشت: بده نهایتا روزانه 1 ساعت میتونم داخل این سایت بیام. در صورت تمایل با دفتر شرکت تماس بگیرید. دفتر هستم و در خدمت شما هستم برای مشاوره. هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نخواهم کرد
شماره تلفن شرکت از طریق پیغام خصوص براتون ارسال شد
ممنونم دوست عزیز ولی من ویندوز ریختم و در این زمینه تخصص دارم.متشکرم
دوست عزیز بهترین توزیع لینوکس در دنیا Red Hat Enterprise هستش که نسخه رایگان اون (هیچ تفاوتی با نسخه پولی نداره) CentOS هست .
شما می تونی طبق گفته albert از vnc استفاده کنید .
همینطور می تونید دایرکت ادمین هم خریداری کنید و نصب کنید که نیازی به کانفیگ دستی سرویس ها نداشته باشید . اینطوری سریع وب سرورتان راه میافته .
اکیداً بهتون پیشنهاد می کنم اگر هنوز وقت دارید به لینوکس مهاجرت کنید . چون سرعت و کارائی PHP در لینوکس خیلی بالاتر از ویندوزه . همینطور امنیت و پایداری لینوکس بیشتره . ضمن اینکه از منابع VPS بهتر می تونید استفاده کنید .
موفق باشید.
آنلاین هاست (OnlineHost) مرکز تخصصی میزبانی وب در ایران با 8 سال سابقه فعالیت
میزبانی وب ایران ، سرور مجازی/سرور اختصاصی ایران ، ثبت انواع دامنه به همراه کنترل پنل اختصاصی
استفاده از نمایندگی هاست لینوکس برای شما فکر کنم خوب باشه !
چرا که شما یک وی پی اس از دوستان تهیه می کنی و سایت های مردم رو میاری روی این سرور و هر چندگاهی مثل بنده شاید کنجکاو باشید و دست به کانفیگ ها بزنید و سرور از حالت نرمال خارج شه .
گناه مشتری بیچاره این وسط چیه آخه !
هر سوالی داشتید میتوانید از لینک زیر تیکت کنید پاسخگو خواهیم بود
Aftab Web - ارسال درخواست
آنلاین هاست (OnlineHost) مرکز تخصصی میزبانی وب در ایران با 8 سال سابقه فعالیت
میزبانی وب ایران ، سرور مجازی/سرور اختصاصی ایران ، ثبت انواع دامنه به همراه کنترل پنل اختصاصی
لینوکس centos 6 نصب کن بهترینه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)