صفحه 17 از 25 نخستنخست ... 7131415161718192021 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 , از مجموع 242

موضوع: قیمت وحشتناک دلار

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : قیمت وحشتناک دلار

نقل قول نوشته اصلی توسط m.hoseynpur نمایش پست ها
    اقای دلتافوکس جالبه.منظورتون تو انزلی هست قربان؟جالبه صرافی های تهران فقط 1423 قیمت اخرشون بود و اکثرا فروش نداشتنو فقط خرید میکردن نمیدونستم تو انزلی 1420 نقلو نبات میفروشن
    چیه به مشتریهات گفتی دلار گرون شده سرویسهاتو بردی بالا؟ الان ارزون شده ناراحتی؟ نه داداش من الان تهران هستم.یک هفته منتظر بودم قیمت بیاد پایین بعد بیام خرید. برای خرید شرکت آمدم.از جناب فروشنده پرسیدم دیشب گفت شده 1420 تومان دلار.آنها هم مغز.. نخوردند قیمت نامتعادل بهم جنس بدند... امشب برمیگردم انزلی..نقل و نبات که هیچ کلوچه هم خواستی در خدمتیم

---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------

جالبه دلار باز هم ارزان شد این بار 13 تومان و به قیمت 1410 رسید.باید ببینیم این کاهش قیمت با عث میشه تا قیمتو به قیمت اصلیش کمی نزدیک تر کنه یا خیر
    میگم شما هم انزلی تشریف دارید؟ قیمتت از من هم زد پایین که؟
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. # ADS

عضو انجمن info_dlsong آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    412
    تشکر تشکر شده 
    1,118
    تشکر شده در
    685 پست

کاهش 160 تومانی قیمت دلار طی دو روز گذشته
    در حالی قیمت دلار حوالی ظهر روز چهارشنبه در ادامه سیر صعودی خود به 1580 تومان هم افزایش یافته بود، پس از آن متاثر از صحبت‌های بهمنی و حسینی و همچنین دستور جدید ارزی احمدی نژاد سیر نزولی گرفت و به مرز 1420 تومان کاهش یافت

در حالی دلار دو روز پیش به مرز ۱۶۰۰ رسید و سپس به 1515 تومان کاهش یافت دیروز با کاهش قابل ملاحظه‌ ۹۲ تومان نسبت به آخرین قیمت چهارشنبه به1425 تومان رسیده است. بعد از اوج گرفتن قیمت دلار در یکی دو هفته گذشته که متاثر از آن بازار سکه هم سیر صعودی به خود گرفت مسئولان بانک مرکزی از تنظیم هر دو بازار خبر دادند. از سوی دیگر در جلسه غیر علنی چهارشنبه اخیر نیز از سوی مجلس راهکارهایی در خصوص بازار ارز اعلام شد. به نظر می‌آید صحبتهای مسئولان بانک مرکزی و وزیر اقتصاد و راهکارههای مجلس حول تنظیم بازار ارز اثر روانی در تنظیم داشته و موجب کاهش قیمت ارز شده است. در این میان وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز برای جلوگیری از عواقب و تبعات این نوسان به بخش تولید به لزوم تک نرخی شدن ارز تاکید می‌کند که در شورای اقتصاد به تصویب رسیده است. همچنین وزیر اقتصاد از لزوم بازبینی سیاست‌های عرضه و تخصیص ارز بر اساس دستور احمدی نژاد به بانک مرکزی و نیز تقاضای فراوان ارز در بازار خبر می‌دهد که در این حالت می‌توان کاهش فعلی قیمت ارز را شکننده توصیف کرد و مسئولان باید فکری اساسی در این باره داشته باشند
    منبع: فارس

---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------

بهمنی باید برکنار شود
    رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس می گوید«شاید بهترین توصیف در مورد کیفیت مدیریتی آقای بهمنی در کنترل بحران اخیر ، این باشد که وضع موجود نشان داد آقای بهمنی حداکثر توانش همینی بود که تا کنون انجام داده است

رضا عبداللهی در گفت و گو با تاکید بر این که بحران ارزی اخیر و کاهش ارزش ریال در برابر دلار نتیجه سیاست های اشتباه بانک مرکزی و شورای عالی پول و اعتبار در کنار مسایل جهانی و تحریم بوده است، گفت: اگر بانک مرکزی، نرخ سود بانک ها را واقعی می دید نقدینگی به سمت تولید می رفت، شورای عالی پول و بانک مرکزی باید دقیق تر تصمیم می گرفت تا نرخ سود بانکی بیشتر از نرخ تورم باشد به گفته وی مسئولان بانک مرکزی گرچه تلاششان را کردند اما این تلاش کافی نبود. او افزود:هر چند روند شرایط جهانی و تحریم ها قضاوت در مورد عملکرد بانک مرکزی را سخت می کند. نظرهای نمایندگانی که روز چهارشنبه پاسخ های رئیس بانک مرکزی در مورد بحران ارز و سکه را شنیدند البته متفاوت است. چنانچه بر خلاف نظر رئیس کمیسیون برنامه و وبودجه، عماد حسینی نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس می گوید : عدم توانایی رئیس کل بانک مرکزی موجب این اتفاق در بازار سکه و ارز شده است . حسینی تاکید دارد: آقای بهمنی باید به دلیل عدم مدیریت در کنترل بحران اخیر برکنار شوند چرا که منافع ملی کشور ایجاب می کند مدیری که توانایی کنترل وضع بحرانی را ندارد و به منافع مردم صدمه می زند باید به سرعت از کار کنار گذاشته شود
    منبع: خبرآنلاین
    Email: hamihost [at] gmail (dot) com

عضو جدید EasyPay آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    31
    تشکر شده در
    25 پست

جالبه دلار باز هم ارزان شد این بار 13 تومان و به قیمت 1410 رسید.باید ببینیم این کاهش قیمت با عث میشه تا قیمتو به قیمت اصلیش کمی نزدیک تر کنه یا خیر
    منظورتون از قیمت اصلیش چیه؟
    خرید و فروش وبمانی ، پیپال ، لیبرتی
    انجام حواله های بین المللی از طریق سوییفت و وسترن یونیون
    شارژ پنل نمایندگی دامین Reseller Club از طریق وبمانی با قیمت بسیار عالی، بدون کارمزد، بدون نیاز به ورود به پنل نمایندگی
    فروش ویژه سیم کارت های بین المللی با دو شماره همزمان (رومینگ رایگان در بیش از 100 کشور دنیا از جمله ایران)

جهت ارتباط: Yahoo ID: EasyPay2 - Tel: 0935-735-3705 & 0917-444-9224

تشکر تشکر کرده 
    412
    تشکر تشکر شده 
    1,118
    تشکر شده در
    685 پست

تیم اقتصادی دولت در بحران ارز مقصر است
    رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت:مجموعه مدیران اقتصادی کشور در بحران اخیر ارزی مقصر هستند و نمی توانند شرایط را مهار کنند

مجلس روز چهارشنبه جلسه غیرعلنی را برای بررسی وضعیت بحران ارز و سکه در کشور تشکیل داد و بسیاری از نمایندگان عنوان می کنند که از پاسخ های شنیده شده توسط مسئولان راضی نیستند. علی عباسپور در گفت و گو با خبرآنلاین با بیان اینکه مجموعه دست اندرکاران مدیران اقتصادی کشور در این مسئله درگیر هستند و پیکان عدم نابسامانی وضعیت ارز و سکه تنها به سمت آقای بهمنی نیست،گفت:عملکرد بانک مرکزی در رشد نقدینگی با تزریق هر ماه سه هزار میلیارد تومان به جامعه و هم چنین سود اوراق مشارکت و سود بانکی شرایطی را ایجاد کرد که بازار سکه و ارز را از کنترل خارج کرده است . به گفته وی تیم اقتصادی دولت همه در کنار هم در اتفاق اخیر مقصرند و لذا نمی توان یک فرد خاص را به تنهایی در وضعیت بازار ارز مقصر دانست گرچه ما فکر می کنیم این وضع قابل مهار است اما آقایان متاسفانه این کنترل از توانشان خارج است. جواد آرین منش،عضو کمیسیون فرهنگی مجلس هم عنوان می کند اشکالاتی در کار بانک مرکزی وجود دارد اما چون پس از پایان توضیحات مسئولان اقتصادی مانند رئیس بانک مرکزی در مجلس رای گیری نشد، نمی توان گفت نماینده ها از حرف های آقای بهمنی قانع شدند یا نه. وی با بیان این که بحران ارزی اتفاقاتی افتاده از اراده رئیس بانک مرکزی خارج است،می گوید:کسی منکر اشکالات در بانک مرکزی نیست،اما اینکه افرادی معتقدند آقای بهمنی باید برکنار شود قضاوت کمی عجولانه بوده است.به هرحال برخی اتفاق ها از اراده بانک مرکزی خارج است و به همین دلیل نمی توان همه تقصیرها را به گردن بهمنی انداخت
    منبع: خانه ملت

---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------

ظاهرا داره یک کارهایی انجام میشه......

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    245
    تشکر تشکر شده 
    388
    تشکر شده در
    218 پست

خود دولت ارزش پول ملی رو آورد پایین خودش هم دید گندش زیادی در اومد درستش کرد به همین سادگی

تشکر تشکر کرده 
    412
    تشکر تشکر شده 
    1,118
    تشکر شده در
    685 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nightman نمایش پست ها
    خود دولت ارزش پول ملی رو آورد پایین خودش هم دید گندش زیادی در اومد درستش کرد به همین سادگی
    به این سادگی ها نیست
    روزی که اوباما تو cnn گفت در آینده هر دلار آمریکا برابر با پنجاه هزار ریال ایران میشه دلار یهو 40 تومن یک ساعته گرون شد !! همه تقصیر ها گردن دولت نیست.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    84
    تشکر تشکر شده 
    520
    تشکر شده در
    331 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    چیه به مشتریهات گفتی دلار گرون شده سرویسهاتو بردی بالا؟ الان ارزون شده ناراحتی؟ نه داداش من الان تهران هستم.یک هفته منتظر بودم قیمت بیاد پایین بعد بیام خرید. برای خرید شرکت آمدم.از جناب فروشنده پرسیدم دیشب گفت شده 1420 تومان دلار.آنها هم مغز.. نخوردند قیمت نامتعادل بهم جنس بدند... امشب برمیگردم انزلی..نقل و نبات که هیچ کلوچه هم خواستی در خدمتیم

---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------

میگم شما هم انزلی تشریف دارید؟ قیمتت از من هم زد پایین که؟
    ای تی جان قربان...مومن منم همزبانتم اما الان اونجا نیستم.درضمن 1410 تومان قیمت امروز صبح هست عزیزم...انزلی مگه کلوچه هم داره؟نکنه از فومنیا کش رفتی تو فروشگاهت میفروشی ...

تشکر تشکر کرده 
    412
    تشکر تشکر شده 
    1,118
    تشکر شده در
    685 پست

قيمت ارز در بازار ايران(تومان) ساعت به روز رسانی: 12:29 شنبه 03/10/90
    ارز خريد فروش
    دلار آمريکا 1380 1400

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    145
    تشکر تشکر شده 
    469
    تشکر شده در
    353 پست

دوستان قیمت دلار قبل اینکه بره بالا چقدر بود ؟
    من همچنان دارم تو رویاهام سیر میکنم که قیمت دلار اگه بشه 1000 چی میشه

تشکر تشکر کرده 
    412
    تشکر تشکر شده 
    1,118
    تشکر شده در
    685 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi.gh نمایش پست ها
    دوستان قیمت دلار قبل اینکه بره بالا چقدر بود ؟
    من همچنان دارم تو رویاهام سیر میکنم که قیمت دلار اگه بشه 1000 چی میشه
    دوست من
    وقتی نرخ بانک مرکزی 1110 هست حداقل قیمتی که در رویا میتوان دید 1200 است
    با احترام

صفحه 17 از 25 نخستنخست ... 7131415161718192021 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)