شاتل، باز نشد
شاتل، باز نشد
کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
من الان رو پارس انلاین هستم هیچ مشکلی هم ندارم
این سایت که باز نشد هیچ!
خود wht هم برای ما باز نمیشه!![]()
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
شما مشکلت سایتت هست؟ 1 هفته است پدر اینترنت ایران به دلایل نامعلومی در آمده..سرورهای آلمان که دیگه هیچ اصلا سرعت نداره یا باز نمیشه. سرورهای آمریکا که برگرهاشون اصلا سرعتش صفر هست.. معلوم نیست تو مخابرات چه خبره.. فکر کنم دارن یک کارایی میکنن..
دوستان ،
ما هم این مشکل را داشتیم . که از طریق مرورگر به سایت های میزبانی شده بر روی سرورهای میزبانیمان در پارس آنلاین دسترسی نداشتیم ولی آی پی ها را می تونستیم پینگ کنیم . که بعد از بررسی متوجه شدیم که پارس آنلاین با DNS اینترنت ما مشکل داشت . DNS ما 4.2.2.4 بود و این روت سرور دی ان اس نمی تونست آی پی های پارس آنلاین را lookup کنه .
بعد از پی بردن به این موضوع از پارس آنلاین پیگیر شدیم و تائید کردند این مشکل را . DNS ها اینترنتمان را به 8.8.8.8 تغییر دادیم و درست شد .
چک کنید ببینید مشکل رفع میشه یا نه .
آنلاین هاست (OnlineHost) مرکز تخصصی میزبانی وب در ایران با 8 سال سابقه فعالیت
میزبانی وب ایران ، سرور مجازی/سرور اختصاصی ایران ، ثبت انواع دامنه به همراه کنترل پنل اختصاصی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)