-
August 30th, 2011, 18:14
پاسخ : مشکل سرور ها با آی پی پارس آنلاین مهم
مشکل به خاطر فایروال های چینی پارس آنلاین هست که باعث دردسر خیلی ها شده
پشتیبانی درست و حسابی هم ندارند
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------

نوشته اصلی توسط
httpserver
نه عزیزم اصلا پارس آنلاین این وسط تقصیری نداره. مشکل از دیتا سنتری که شما میگیری هستش. منم هم چین مشکلی رو داشتم شخصاً مدیر پارس آنلاین که باهامون اشنا هم بود نشونم داد بلاک لیتشون رو. گفت اگر یک دونه آی پی تو این لیست پیدا کردی که داخل Range آی پیهای شما بود من کلا این لیست رو پاک میکنم. منم هر چی گشتم انصافا نبود. بعدش فهمیدم از خود دیتا سنتر بوده. خودشونم فهمیدن که مشکل دارن ولی جواب گو نبودن. آخرشم مجور شدیم کلا سرور رو عوض کنیم و همه چی درست شد.
عزیز سرور همه جای دنیا باز می شه از همه شرکت های ایرانی هم باز می شه جز پارس آنلاین
-
-
August 30th, 2011 18:14
# ADS
-
December 18th, 2011, 19:48
دوستان این پارس انلاین خوبه خدا رو هم شکر کنید با همه گرون فروشی ها و قطع شدن هاش میارزه بازم
من بیچاره دوتا اکانت از پیشگامان دارم یه 128 و یه 512
خدا وکیلی 128 = 13 و 512 = 23 هست اخه اینم شد adsl والا
-
-
December 18th, 2011, 20:47
عضو انجمن
پیشگامان رو که خوب ازش تعریف میکردند!!
افتخارما، رضایت مشتری است!
-
-
December 18th, 2011, 22:35
-
-
December 19th, 2011, 09:50
ای اقا جون دلتون خوش هست این اقایان یاد گرفته اند که یه مانوری اول کاری بدن بدش هم .......مثل گلابی باشن
-
-
December 19th, 2011, 10:27
با سلام
کاری به isp نداره که پارس انلاین باشه یا پیشگامان یا هر شرکت دیگه ای مشکل از خط های ایران هست شما اگه یه تریس از ایپیتون بگیرید میبینید که وسط راه یه دوجا قطعی داره و کلا یه چند روزی هست که اینترنت ایران مشکل داره مخصوصا با دیتاسنترهای اروپایی و ربطی به بلاکه شدن نداره شما اگه ببینید شاید حتی از ای پی پینگ هم داشته باشید (شاید )
مثلا اگه قراره از ۱۴ تا HOP بگذره از ۲۰ تا hop میگذره تا به مقصد برسه و هین باعث کندیه سرعت میشه
ویرایش توسط Xfise : December 19th, 2011 در ساعت 10:31
قبل از خرید سرور مجازی حتما
اینجا را بخونید
-
-
December 22nd, 2011, 18:35
منم از پارس آنلین استفاده می کنم برام باز نشد
-
-
December 22nd, 2011, 18:49
عضو جدید
سلام ، بله مشکل از دیتاسنتر شماست ! من هم این مشکل رو داشتم ، که تا فردای اون روز برطرف شد ! صبور باشید حل میشه
موفق باشید
ویستا وی پی اس - ارائه دهنده سرورهای مجازی با کیفیت و دارای تضمین آپتایم
99.9 درصد تضمین
-
-
December 22nd, 2011, 18:58
ما هم چنین مشکلی داشتیم سرورمان می گفت مشکل از پار سا انلاین است پارس انلاین می گفت مشکل از مخابرات است حتما مشکل از دی ان اس های شما است
کلا اگر ای پی شما سایت را باز می کنه مشکل از سرویس دهنده می باشد و شک نکن مشکل سرور دارید اگر با ای پی باز نمی شود یقینا مشکل مخابراتی دارید
-
-
December 22nd, 2011, 23:08
با پارس باز نشد.
مشکل دار بودن پارس آنلاین هم 100% تایید میشه
-