سلامممنون از پاسختون. ببینید من الان روی سینگل هاپ تورنت دارم و مشکلی ندارم چون فایلها متن باز هستن و وارز نیستن. اگر کلا دیتا سنتر یا شما با دلایل بسته شدن سرور کلا جلوی تورنت رو میگیرید در سرورها ی امریکا ممنون میشم بگین چون به هر حال هیچ پورتی به خوبی پورتهای امریکا نیست.
در مورد سرورهای سوئیس چطور ایا با تورنت(غیر وارز) مشکل دارن یا کانفیگ طوری هست که جلوی تورنت رو بگیره؟
با تشکر.
همانطور که در تاپیک فروش قدیم توضیح دادم :
http://www.webhostingtalk.ir/f15/348...tml#post339785
اما پاسخ دقیقتر :
در مورد تورنت در سوئیس مشکلی نداریم در مدت یک سالی که با private layer کار میکنیم اخطاری در این مورد نداشتیم و اگر موردی هم بوده تنها برای Spam بوده
اما در مورد آمریکا به دلیل اینکه اصولاً Torrent مجاز نیست به کاربران توصیه میکنیم که در حدامکان رعایت کنن تا برای سرویسشون اخطاری ارسال نشه
برای این بخش صحبتتون هم بگم که بله حرفتون مقداری درسته اما شما اگر سرویسی که دارید از آمریکا باشه و محل قرارگیری فایلهایی که شما اقدام به دانلود میکنید در اروپا باشه 100% کیفیت دانلود شما پایینتر از این هست که هر دو سرور در اروپا باشه , هرچند که در مورد سرعت و کیفیت دانلود در انجمن در گذشته زیاد بحث شده و در این پست هم من قصد ندارم چنین چیزی را توضیح بدم اما باید به این موارد هم توجه کردبه هر حال هیچ پورتی به خوبی پورتهای امریکا نیست
موفق باشید