اوکی
اب نداره
یه شیرنی خواستیم ازش صد جور مدک نشون داد
گدا
---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------
رفتین که همتون باز
![]()
اوکی
اب نداره
یه شیرنی خواستیم ازش صد جور مدک نشون داد
گدا
---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------
رفتین که همتون باز
![]()
آقا همه دارن جیم میشن بریم واسه بازاریابیتاپیک نخوابه عتبار میره زیر سئوال
![]()
در حال حاضر تعداد 203 کاربر آنلاین در انجمن آنلاین هستند . تعداد 90 عضو و 113 مهمان
پس اینا کجان ؟
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
آقایون منم رفتم فیلم ببینم
اینجا دیگه کسی نمیاد
حوصلم سر رفت
شما هم برین بخوابین
به امید اینکه فردا نام کاربریمون مسدود نشه![]()
اینجا ایران،ساعت 2 بامداد،شب یلدا خوش!!من بیدارم همچنان...!همه خوابن ....!همه خفتند جز من و شمع و گل و پروانه،قصه ما دو سه دیوانه دراز است هنوز....
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
جالب بود .همه خفتند جز من و شمع و گل و پروانه،قصه ما دو سه دیوانه دراز است هنوز....
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
از فرصت بیشترین استفاده رو ببرین،فردا این جستار پاک میشه و به بایگانی خواهد پیوست!!جای ممد اسپم خالیه:دی
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
از اول هفته :
مامان و بابا.عمو.خاله.عمه.دائی کانال 1.کانال 2.کانال3 . ...کانال من وتو. bbc فارسی .farsi1 . zemzemeدوست دخترت.دوست پسرت...
. ایرانسل. همراه اول .روزنامه ها .رادیو جوان .رادیو فردا ..رادیو ورزش و.....
حتی .امام جمعه قم...
.
.
.
.
.
.
.
کف کردن اینقدر گفتن شب یلدا با خانوادهاتون باشین.
باز تو پا شدی اومدی تو فیس بوک ..!
عموما هاستینگ ها شب ها بیدار هستند .
بعدا کهمتاهلمیشند زود می خوابند![]()
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)