سالانه 35000
ماهانه 5000
در خدمتیم
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
سالانه 35000
ماهانه 5000
در خدمتیم
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
بیش از 4 سال تجربه
پشتیبانی 24 ساعته (آنلاین، تلفنی، تیکت)
آپتایم فوق العاده 99.9%
پلن ها و قیمت های ما رو میتونید در لینک زیر ببینید:
ماهان هاست
ماهان هاست، انتخاب حرفه ای ها
فروش درآمد ارزی Paypal (زیر قیمت بازار و بدون کارمزد)
منم همین سوال حدود یک ماه تو ذهنمهاین 4 سال کجا بوده...
در ضمن چقدر هاستینگ معتبر داشتیم و خبر نداشتیم! من بودم از مهر هاست میگرفتم![]()
ببخشید این تاپیک قدیمی رو بالا میارم
ولی با توجه به اینکه بعد از ارسال من، تاپیک به بخش فروش منتقل شد و اون زمان من تعداد پست کافی برای ارسال در بخش فروش نداشتم نتونستم به سوالات دوستان پاسخ بدم
در جواب عزیزانی که در مورد تجربه ی ماهان هاست پرسیدن باید عرض کنم که ما هیچ جایی نگفتیم که ماهان هاست 4 سال تجربه داره بلکه افرادی که ماهان هاست رو میگردونند بیش از 4 سال تجربه دارند (که البته الان بیشتر شده)
ما از بهار سال 1384 در زمینه شبکه، آی تی، میزبانی وب و طراحی وب فعالیتمون رو شروع کردیم. زمانی که شاید 80% هاستینگهای فعلی وجود نداشتند
همچنین عمده فعالیت ما در فروش خارج از کشور هست. ولی متاسفانه با توجه به تحریمها و مشکلات مربوط به اون و همچنین با توجه به سختیهایی که تیم ماهان هاست (که الان تحت عنوان شرکت سامان پردازش مهرسام فعالیت میکنه) برای دور زدن این تحریمها متحمل شده، نمیتونیم از سایت انگلیسیمون نام ببریم.
امیدوارم همه ی همکاران همیشه موفق باشند و در عمل خودشون رو به مشتری ثابت کنند نه با نیش و کنایه به همکاران دیگر
ویرایش توسط CANOR : December 21st, 2011 در ساعت 09:54
سرور مجازی - هاست - تلفن :09360039315
مهر رایانه
www.mehrpc.com
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
بادرود بر تمام عزیزان که شب یلدا رو سپری کردند
این پکیج به مناسبت شب یلدا بود اما بنده 2 روز منع دسترسی بودم در سایت به علت بحث و کل کل (عین عبارتی که مدیران علت ***** شدنم رو نوشتند= کل کل با کاربران سایت) این پکیج هنوز هم اعتبار دارد
50 گیگابایت فضای سرور لینوکس با کنترل پنل cpanel که توصیه میشود 20 گیگ مصرف کنید و 30 گیگ جهت بکاپ خالی بگذارید
دیتابیس و ایمیل و ساب دامین نامحدود
دیتاسنتر softlayer
فقط برای یک سایت
سالانه 60 هزار تومان
بکاپ روزانه قابل رستور رایگان یکبار در هفته بیشتر از یکبار در هفته 5 هزار تومان بابت هر رستور.
انتقال رایگان
باکمال احترام
تاپیک قدیمی هست!!!!!!!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)