-
December 21st, 2011, 05:34
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازvps-baran.ir به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2011 05:34
# ADS
-
December 21st, 2011, 05:48
عضو انجمن
پاسخ : گرفتن حال اساسی هکر whmcs
مطمون باش باگ نداره. مشکل 100 درصد از جای دیگه ای بوده.
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
PartoData.com [+]
,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [+]
Server Locations : Iran , UK [+]
-
-
December 21st, 2011, 05:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamidjan
مطمون باش باگ نداره. مشکل 100 درصد از جای دیگه ای بوده.
مطمعا باش هست . من ریز ، ریز همه جاهاشو قبلا چک کرده بودم .
-
-
December 21st, 2011, 05:51
عضو انجمن
اونوقت توی پوشه لایو زیلا چه جوری شل ریخته؟ این همه whmcs دیگه. چرا اونا هک نشده؟؟
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
PartoData.com [+]
-
-
December 21st, 2011, 05:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamidjan
اونوقت توی پوشه لایو زیلا چه جوری شل ریخته؟ این همه whmcs دیگه. چرا اونا هک نشده؟؟
داداش من . فکر کرده بود من فردا صبح میام فقط whmcs رو عوض میکنم . که بتونه بعدا دوباره وارد میشه
از طریق whmcs وارد شده بود .
بعد اومده بود تو فولدر لایو زیلا اونجا هم جدا ریخته بود که بعدا هم بتونه بیاد . فکر نمی کرد که من زرنگ تر از اونم
-
-
December 21st, 2011, 06:00
عضو انجمن
تیم whmcs یک سال بیشتر میشه که توی آموزشهاش گفته سه تا فولدر حساس رو بیارید خارج روت سایت. اگه کاربرا همین یک مورد رو رعایت می کردن حتی باگ خطرناک دو هفته پیش هم موثر نبود و کسی کاری نمیتونست بکنه
PartoData.com [+]
-
-
December 21st, 2011, 06:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamidjan
تیم whmcs یک سال بیشتر میشه که توی آموزشهاش گفته سه تا فولدر حساس رو بیارید خارج روت سایت. اگه کاربرا همین یک مورد رو رعایت می کردن حتی باگ خطرناک دو هفته پیش هم موثر نبود و کسی کاری نمیتونست بکنه
من پچ رو نصب کرده بودم حتی اون روز که نصب کردم کل فایل هامو چک کردم که مشکل نداشته باشه . از اون روز بالای 10 تا کد base64 اومده بود هیچ کدوم تاثیر نداشتن . این یکی واسم خیلی جالب بود که از کجا اومده تو سی پنل ؟
-
-
December 21st, 2011, 06:05
عضو انجمن
باگ قبلی whmcs طوری بود که هکر حتما باید فایلی که در پوشه downloads ساخته شده رو اجراش میکرد. وقتی این پوشه خارج از روت باشه، نمیتونه اجراش کنه و خنثی میشه.
وقتی به خارج از روت هم دسترسی پیدا کرده به احتمال زیاد هک شما از ناحیه دیگه ای بوده
PartoData.com [+]
-
تعداد تشکر ها از hamidjan به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2011, 06:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamidjan
باگ قبلی whmcs طوری بود که هکر حتما باید فایلی که در پوشه downloads ساخته شده رو اجراش میکرد. وقتی این پوشه خارج از روت باشه، نمیتونه اجراش کنه و خنثی میشه.
وقتی به خارج از روت هم دسترسی پیدا کرده به احتمال زیاد هک شما از ناحیه دیگه ای بوده
من رو هاستم هیچ چیزی جز whmcs ندارم
-
-
December 21st, 2011, 06:09
عضو انجمن
لایوزیلا که دارید.
خود هاست هم هست.
سیستم خودتون هم هست.
سایتهایی که در کنار شما میزبانی شدن هم هست.
و..و..و..
PartoData.com [+]
-