دلار 1505 حالا که رسیده به سر ماه باید گرونش کنند شانسم نداریما=p~
دلار 1505 حالا که رسیده به سر ماه باید گرونش کنند شانسم نداریما=p~
چند دقیقه پیش یک سرور تمدید کردم هر دلار 1550 حساب کردند
و دیروز یک خرید داشتیم 1450 انجام دادیم یعنی از دیروز تا حالا 100تقریبا تومن افزایش داشته
با این قیمت دلار سرور از افرانت خریداری کنیم فکر میکنم ارزونتر در بیاد ! ! !
دلار گرون بشه همه چیز گرون می شه ، حتی سرور های افرانت .
از اون بدتر تورم هست و قدرت خرید
دلار در بازار تهران به 1510 تومان رسید.آپدیت ساعت 14:30 دقیقه
توی سیستم گل کوچیکی ایران همچین اتفاقی نخواهد افتاد
سیستم گل کوچیکی چیه؟ تو مملکت شوربخت ما قیمت یه جنس رو 1000 تومان افزایش میدن، اندک ملت به اصطلاح فهیم به نظام مقدس دهن کجی نشون میدن و اینجاست که نظام مقدس برای دلخوشی ملت فهیمش قیمت اون جنس رو به مقدار 99 تومن کاهش میده. اینجاست که موجی از شادی ملت رو فرا میگیره و ...
قیمت امروز دلار صرافی ها: 1505
قیمت امروز فروشنده های اینترنتی: 1550
در تفکرم نمیگنجد "شاید این جمعه بیاید"
..:: OnlineDomains.ir ::..
خطاب به آقای وی پی اس باران
دوست گلم من خودم رو سرور با 12 گیگ رم 63تا وی پی اس دادم پورتم 1 هست همه هم از کیفیت راضیا فقط ریـ ده بودم تو قیمت که باعث بر شکستگیم شد
oversale رو خوب اومدی
سلام
تو نمایشگاه الکامپ با 3 تا از مسئولین دیتاسنتر افرانت صحبت کردم
گفتم بالا رفتن دلار برای شما هم مشکلاتی رو ایجاد کرده یا نه ؟ (اون موقع دلار 1345 بود)
گفت ما قیمت خیلی از سرویس هامون رو افزایش دادیم و اگر بالاتر بره باز هم افزایش خواهیم داد...
گفتم قیمت سرویس دهنده های خارجی ثابت هست ... شما چنین چیزی ندارین ؟
گفت حتی توی متن قرار داد ما با شرکت های دیگه این مورد ذکر شده که در شرایطی میتونیم قیمت سرویس ها رو بالا ببریم.
با نگاه روشن پارس صحبت کردم اونها هم وضعیت مشابه داشتن ولی میگفتن به دلیل سیاست گذاری قیمت ها فعلا مشکل زیادی برامون ایجاد نشده, با این نرخ دلار دیگه فکر کنم مشکل دامنگیر اونها هم شده ! :دی (وقت نشد برم غرفه "هاست ایران" ولی اگه میرفتم اولین سوالم از کارمند هاش این بود...)
========
بار ها من تو این انجمن شنیدم بالا رفتن نرخ ارز برای شرکت های بزرگ مشکلاتی رو ایجاد نمیکنه ! ولی باید بگم سخت در اشتباه هستند
100 تومان بالا رفتن ارز برای کسی که 10 هزار دلار در ماه پرداخت داره = 1 میلیون تومان اضافه تر در ماه
100 تومان بالا رفتن برای کسی که یک سرور 200 دلاری دارد = 20 هزار تومان اضافه تر در ماه
کسی که حرفه ای هست علاوه بر تمدید سرویس ها باید حقوق کارمند هم بده ولی اونی که ابتدایی کار میکنه گاها از پول تو جیبیش هم برای اجاره سرور میزاره :دی
به طور مثال بنده نسبت به 4 ماه پیش 2 میلیون تومان بیشتر اجاره سرور میدم ! و یک میلیون تومان کمتر درامد دارم !
فکر میکنم پدر بزرگم با عمر 90 سالش به اندازه این 4 ماه من مشکلات نداشته :دی
ارادتمند
ویرایش توسط info_dlsong : December 20th, 2011 در ساعت 16:48
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
جالبه فن آوا هم دیتاسنتر داره و یک سرور رم 256 با پهنای باند 20 گیگی رو میده 40 هزار تومان...که خود کارمند هاش تعجب کردن اومدن از من سرور کانادا گرفتن...نکته اصلی این هست که باید همه همکار ها با هم قیمت را ببرن بالا مثلا بگن آقا 256 زیر 10 تومن کسی نده حالا میخواد یکی 10 تومن بده یکی 20 تومن اینجوری بهتر هست تا اینکه بیاد یکی بده 3000 تومن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)