-
December 20th, 2011, 13:23
پاسخ : قیمت وحشتناک دلار
صرافی نمیخواد بیا : http://mesghal.com/
البرز وی پی اس با بیش از 250 یوزر فعال !!! بیش از 10 سال سابقه
برای خرید و مشاوره در یاهو پی ام بدید .
یاهو ای دی :
saraco@att.net
-
-
December 20th, 2011 13:23
# ADS
-
December 20th, 2011, 13:24
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
AlborzVPS
کسانی که دارن بازار رو خراب میکنن شرط می بندم بیشتر از 1 ما نمی توانند دوام بیارن
بله و بازار را ترک می کنند اما متاسفانه تعدادشون کم نمیشه!
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
December 20th, 2011, 13:25

نوشته اصلی توسط
shivahost
بله و بازار را ترک می کنند اما متاسفانه تعدادشون کم نمیشه!
چرا دیگه نفس های اخراشونه
یاهو ای دی :
saraco@att.net
-
-
December 20th, 2011, 13:26

نوشته اصلی توسط
AlborzVPS
دوست عزیز شما با اون قیمت هایی که تو سایت مثقال هست نمیتونید تو بازار خرید کنید وقتی میری صرافی دلار تهیه کنی نمیتونی بگی چون تو سایت مثقال زده اینقدر اینقدر پول میدم قیمت کف بازار رو در اون لحظه باید ببینید چقدر.هفته اینده 20 روز دارم میرم ابوضبی وقت مصاحبه دارم برای سفارت امریکا گذاشته بودم این بانک مرکزی شاید یکم وضعو سامان بده اما متاسفانه بازار یه هو انگار داره سرمون خراب میشهههههههههههه
-
تعداد تشکر ها از m.hoseynpur به دلیل پست مفید
-
December 20th, 2011, 13:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AlborzVPS
بحث صرافی نیست عزیز بیشتر دوستانی که برای پرداخت انجام میدن حواله می کنن که دوست من دیروز 1500 تومان قیمت حواله داده حالا امروز حواله رو نمیدونم
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------

نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
دوست عزیز شما با اون قیمت هایی که تو سایت مثقال هست نمیتونید تو بازار خرید کنید وقتی میری صرافی دلار تهیه کنی نمیتونی بگی چون تو سایت مثقال زده اینقدر اینقدر پول میدم قیمت کف بازار رو در اون لحظه باید ببینید چقدر.هفته اینده 20 روز دارم میرم ابوضبی وقت مصاحبه دارم برای سفارت امریکا گذاشته بودم این بانک مرکزی شاید یکم وضعو سامان بده اما متاسفانه بازار یه هو انگار داره سرمون خراب میشهههههههههههه
بدتر از این هم خواهد شد
-
-
December 20th, 2011, 13:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
خوب این اشتباهه وقتی یه بابایی می یاد یه سرور 16 گیگ رم رو روش 60 تا وی پی اس نصب می کنه انتظار از این اقا چی میره . پشیبانی خوب ولی کیفیت بد
من همیشه سعی می کنم سرور که میگیرم . مثلا 16 گیگ ، اینو به 16 نفر یا فوقش 20 نفر میدم البته تمام سرور های بنده پورت 1 گیگ هست و من هیچ وقت دنبال پول حرام هم نیستم . سرور رو overcell کنم که بخوام سر مشتری رو کلاه بزارم نه این اشتباه محضه . سره خودمو دارم شیره میمالم . اگه بخوام این کارو بکنم . این طوری سرور که پر میشه میرم سرور دیگه میگیرم . که سودم کم میشه . ولی سرویس دهی بهتری میدم
الان رم 24 گیگ دارم و 16 تا سرور نصب کردم و 12 گیگم پر شده و به هیچ کی هم نمی فروشم . چون اشتباهی که کردم رم بالا گرفتم .
من نمی دونم چرا شما فکر می کنین روی یک سرور 60 تا وی پی اس دادن به معنی Oversell (نه Overcell!!) کردن هست
بعدا دقت کنین موضوع تاپیک اصلا یک چیز دیگری هست؛ شما نیاز نیست از سرویس خودتون تعریف کنین اینجا
Mr_Parham
Email: Parham [at] 4upld.com
-
تعداد تشکر ها ازMr_Parham به دلیل پست مفید
-
December 20th, 2011, 13:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
بدتر از این هم خواهد شد
-
-
December 20th, 2011, 13:31

نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
بدتر از این هم خواهد شد
این هنوز اولشه :دی
یاهو ای دی :
saraco@att.net
-
-
December 20th, 2011, 13:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
من نمی دونم چرا شما فکر می کنین روی یک سرور 60 تا وی پی اس دادن به معنی Oversell (نه Overcell!!) کردن هست

بعدا دقت کنین موضوع تاپیک اصلا یک چیز دیگری هست؛ شما نیاز نیست از سرویس خودتون تعریف کنین اینجا
اگه تاپیک رو کامل بخونید . حرف دوستان اینه که چرا بعضی ها میان خراب می کنن بازار کار رو . منم گفتم که این قیمت منه و منم میتونم مفت بدم ولی مغز .. نخوردم که بخوام پایین بدم
-
-
December 20th, 2011, 13:38
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
اخرین قیمتی که از صرافی فامیلمون دارم اینهاست
قیمت ها قیمت ساعت 12:10 دقیقه بازار هست
دلار: 1485 تومان
یورو: 1908 تومان
پوند انگلیس: 2240 تومان
بهترین مرجع: Mesghal.Com:قيمت روز و لحظه ای طلا،سکه،نقره ، مس و ار
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------

نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
اتفاقا سایت مثقال تقریبا شده یک مرجع رسمی و همه صرافیها ازش پیروی می کنند. البته خب همه هم سعی می کنند هنگام خرید از شما پایینتر بخرند و زمان فروش بالاتر
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید