الان 15-20 روزیه خودمو از هاست و ... راحت کردم ولی بازم این موبایل لعنتیم روزی شونصد (600) بار زنگ میخوره![]()
الان 15-20 روزیه خودمو از هاست و ... راحت کردم ولی بازم این موبایل لعنتیم روزی شونصد (600) بار زنگ میخوره![]()
ولي اگه سيب زميني فروشي بود ديگه كسي بهت زنگ نميزد بگه سيب زميني ها رو چطور پوست بكنميا چطور سرخ كنم.
خیلی حال کردم با این تاپیک
دقیقا حرف دل میزنید![]()
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
یکی از دوستام تو کاره پیازه. هاستینگ نداره ولی هفت هشت تا سایت داره
هاستشم از هاست ایران و ایران ما می گیره؟
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
آره مخصوصآً اگه از اینا باشی که با چرخ دستی سیب زمینی - پیاز می فروشن!![]()
^_^
▃ ▅ ▇ ▓ WebHostingTalk.ir ▓ ▇ ▅ ▃
آقا 1 وانت تمیز پیدا کردم !
کیا پایه اند ؟
من بار جور می کنم !
1 فروشنده خوب میخوایم !
1 نفر هم واسه تابلو قیمت !
من خط خوش نویسیم عالیه بگو یه تابلو درست میکنم مینویسم سیب زمینی تازه 3 کیلو هزار
شاعر میگه : سیب زمینی پیازه ... به هر خونه نیازه !! ( همچین شعری برای هاستینگ که نیست )
*هر چی فکر کردم اسم شاعرش یادم نیومد باز
منم صدای خوبی دارم !!
میرم بالا وانت ...
- حالا به دور از شوخی ، هاستیگ کار وقت گیری هستش ! اعصاب خوردی و سر و کله زدن با مشتری هم باهاشه ...
صرفا اگر نگاه اقتصادی داشته باشید به هاستینگ ، کار رو سخت میکنه !
دوستان یه چیزی میگم بدتون نیاد
شما ها که همه میگید هاستینگ بده و هر وقت هم یکی میگه یه کار پیشنهاد کنید همه میگید هر کاری جز هاستینگ پس چرا خودتون تو کار هاستینگ هستید؟؟!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)