نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
سجاد جان من به شما به عنوان دوست قدیمی اعتماد دارم.و.لی آیا با 20 هزار تومان بنده بک آپ یا سرور بر میگرده؟ تا اینجا که من میبینم هیچکسی براش بک آپ مهم نیست. اما برای من هست. حالا تکلیف بنده چیه؟ 700 تومان باید تنهایی بدم!!
این هادی نژاد هم انگار نه انگارش. زده خرابکاری کرده یک تومانم نمیخواد از جیبش بده..خسارتت به درک قطعی چند روزت فدای سرت یعنی این همه پول گرفتی نمیخوای یک مقدارش رو بزاری؟ بالا کشیدی پول رو میگی ندارم؟ من برای دوستم از ایشون سرور گرفتم اما آبرومو فقط برد..

دوستان هم خواهشن فعلا بحث نخواستم و.. رو بزارند کنار جیب رو کمی شل کنند بزارند سرور آپ بشه بک آپ بگیریم بزنیم به چاک.گرچه معقول نیست اما چه باید کرد؟
شاید دوستانی که بک آپ میخوان به صورت مستقیم با دیتا سنتر تماس بگیرند و مشخصات سرورشون رو بدن بک اپ رو بدن (میشه گرفت ازشون)
پس اول امتحان بکنید بعد جیب مبارک رو شل بکنید!
برای بنده مهم نیست سرور برگرده یا خیر چون فقط یک هفته باقی مونده از تمدید که میتونم از جای دیگه تهیه بکنم .
مسئله این هست که سرور برای یکی از دوستان هست.
و الا داستان 2012 خسارت دادن مشتری ! که جای خود دارد.
شب خوش

---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------

دو تا مورد فراموش شد اینکه:
1. قیمت معجزه آسا اخرش همین میشه
2. دوستان که میخوان سرویس بدن کمی بیشتر از این به مشتری ها ارزش قائل بشن مشتری رو با د...ش یکی فرض نکنن.
نیاز نیست مشتری الزما متخصص باشه. مهم اینه که فروشنده متخصص باشه.

---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------

.