نوشته اصلی توسط shivahost این 8 خط اول فایل css منه: * { font-size: 12px; line-height: 20px; font-family: Tahoma; direction:rtl; text-align:right ;}/* webclient objects */ این خط رو اضافه کردم استایل بهم ریخت ورش داشتم
نوشته اصلی توسط vps-baran.ir این خط رو اضافه کردم استایل بهم ریخت ورش داشتم نگفتم اضافه کنید گفتم 8 خط اولشه، یک همچین چیزی: * { font-size: 12px; line-height: 20px; font-family: Tahoma; direction:rtl; text-align:right ; }/* webclient objects */
شیوا هاست: هاست لینوکس
نوشته اصلی توسط shivahost نگفتم اضافه کنید گفتم 8 خط اولشه، یک همچین چیزی: * { font-size: 12px; line-height: 20px; font-family: Tahoma; direction:rtl; text-align:right ; }/* webclient objects */ می دونم هست ولی بعد از گذاشتن این 8 خط راست چین میشه ولی استایل بهم میریزه
نوشته اصلی توسط vps-baran.ir می دونم هست ولی بعد از گذاشتن این 8 خط راست چین میشه ولی استایل بهم میریزه گفتم که علاوه بر این عکس ها را هم تغییر دادم. مثلا یک عکس برای سایت بود renameکردم برای چپ و بالعکس!
نوشته اصلی توسط shivahost گفتم که علاوه بر این عکس ها را هم تغییر دادم. مثلا یک عکس برای سایت بود renameکردم برای چپ و بالعکس! همه ی این کار هارو انجام دادم جور در نمیاد
نوشته اصلی توسط vps-baran.ir همه ی این کار هارو انجام دادم جور در نمیاد الان روی سایتتون که چپ پین هست و چیزی اعمال نکردید.... اگر کرده بودید و می دیدم شاید میشد بگم مشکل از کجاست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن