با سلام
خیلی جالب بود متنتون
ممنون بابت وقتیکه گذاشتین
با سلام
خیلی جالب بود متنتون
ممنون بابت وقتیکه گذاشتین
نمایش نامه بر اساس واقعیت تلخ هاستینگ ایران![]()
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
100% واقعیت بود
ممنون
Mr_Parham
Email: Parham [at] 4upld.com
آقا محسن خیلی کارت درسته ، عالی بود
نه دیگه اشتباه نکن ، برای وی - ان فروش ها اینطوریه :محسن جان درد همه فروشنده ا رو تو قالب طنز گفت .... مرسي
حالا براي فروشنده هاي وي ** پي ** ان فكر كنم مشكل چند برابر اين صحنه ها وپرده هاستش...![]()
مشتری : آقا کانکت نمیشه
سرویس دهنده : خوب چیکار کنم ؟
مشتری : پول دادم بهت که وی - ان بدی بهم ، الان وصل نمیشه
سرویس دهنده : خوب برو شکایت کن ، می خوای بگی وی - ان خریدم بهم نمیده ؟ پای خودتم گیره :|
مشتری : تورور خدا ، داداش ، خمارم ، من بدون فیس بوک نمی تونم ...
بقیه بحث در جو فروم نمی گنجه
مرسی محسن جان عالی بود
آقا من موندم چرا ساعت که از 8 میره رو 12 تعداد تیکت ها زیاد میشه تعداد تماس ها کم ؟!! مشکل از کجاست![]()
اتقافقا واسه ما نصب شد هم تیکت اضافه میشه هم تماس..دلیلش هم اینکه خیلی کاربرها از اینترنت شبانه رایگان استفاده میکنن
دقیقا برای همین چیزا دارم کم کم به غلط کردن میفتمحالا براي فروشنده هاي وي ** پي ** ان فكر كنم مشكل چند برابر اين صحنه ها وپرده هاستش...![]()
به یه بنده خدا وي *# پي #* ان دادم بعد 30 مین کلی شاکی شده میگم مشکل چیه؟ میگه این چه وضعه و... خرابه ! نگاه کردم میگم شما که وصل هستید میگه اگه وصله پس چرا چیزی نشون نمیده!!!!!!!! (انتظار داشت براش فیلم..... نشون بده)
واقعا خدا به همه صبر بده![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)