XenForo
واقعا این انجمن ساز فوق العادست
به زودی با تبدیل شدن سایر انجمن سازها به زنفورو خواهید دید
امکانات خوبی هم داره و قالب های متنوع
مدیران سایت پشتیبانی زنفورو هم همیشه آنلاین هستند و به خوبی پاسخ می دهند
منظورم سایت پـشـتـیـبـانـی فـارسـی زنـفـورو هست
دوستان توی تعداد یوزر بالا شما کدوم انجمن ساز رو با توانایی بالاتر قبول دارید و معتقدید که کشش جامعه ی بزرگی از کاربران رو داره ؟؟
+
در مورد XenForo هم اگر اطلاعات بیشتری بدید ممنون می شم .
دوست گلم نمیخوام جو این تاپیکت رو خراب کنم ولی اگه خواستی بزنی مای بی بی ولی اگه به هاست هم احتیاج داشتی ما هستیم فول وارز باتشکر
milade-m@yahoo.com
ourmizban.com
سلام
من بدون هیچ قضاوتی نظر شما رو به مقایسه ای که در سایت Forum Software شده جلب میکنم.
Compare MyBB vs PhpBB 3 vs vBulletin 3.8 | Forum Software Reviews
بنده پیش زمینه خاصی ندارم ولی نسبت به نیازهایی که دارم فکر میکنم اگر این مقایسه رو کاملا درست بگیریم MyBB رو برجسته تر میابیم
بررسی من طبع این مقایسست. هر جاش اشتباهه حتما بگید.
1- رایگان بودن MyBB
2- افزونه های رایگان زیاد MyBB
3- ساپورت sqlite در Mybb در صورتی که VB ساپورت نمیکنه. این میتونه مهم باشه برای کسانی که از مبایل هم میخوان بهره بگیرند در استفاده انجمن. MyBB سیستم های مبایل زیر رو پشتیبانی میکنه:
Android
iPhone
BlackBerry
Windows Phone 7
Symbian Phones (Nokia)
HP WebOS (ex-Palm)
در صورتی که VB هیچ کدوم رو ساپورت نمیکنه.
4- پشتیبانی از شبکه های اجتماعی در MyBB
اینا نکات مهم برای من بود.
خوشحال میشم دوستان اشتباهاتم رو بگن.
Mybb و vb هر دو از قوی ترین انجمن ساز ها هستند.
اون مقابسه مال وی بی 3.8 بود الان 4 هستیم که زیاد دیگه صادق نیست
به نظر من اول ویبولتین بعد xenforo
به نظرم اول ویبولتین بعد IPB
IPB.Board با ویبولتین رقابت داره
بعد هم xenforo
من دو ساله که از MyBB استفاده میکنم. چون اصلا از نال شده ها خوشم نمیاد، حتی اگر مال بلاد کفر باشه :D
خب VB خیلی خوبه، اما خیلی گرونه، من خیلی در افزونه هاش کنکاش نکردم، اما گویا قالب رایگان درست حسابی نداره!!! به جز مجید آنلاین که خودش طراحی کرده همه از قالب پیش فرض یا Aesthetica استفاده کردند!! جوری که من فکر میکنم اصلا قالب نداره!! در صورتی که مای بی بی قالب های خیلی گوگولی فارسی داره!
دیگه این که MyBBIran و دوستان ایرانی واقعا سنگ تموم گذاشتن... اون از prostat که دقیقا مثل vb ساخته شده، یا ماژول Tab که در پروفایل نصب میشه و اگر وقت بزارید و روش کار کنید در حد پروفایل کاربری VB میشه...
البته نظرات پروفایلش ضعیفه، سیستم امتیازاتش هم یه کم ضعیفه ولی کار رو راه میندازه...
مدیریت کامل روی انجمن ها، گروه های کاربری و کاربران دارید.
افزونه های مخصوص فارسی زبانانش خیلی خوبه، مثلا عضویت ویژه و آنی به وسیله زرین پال... سیستم بانک و پرداخت برای مطالب موجود در قسمتی از پست و اینجور چیزا...خلاصه این که جوانان غیور ایرانی از فعالان عرصه MyBB هستند.
VB هم عالیه، اما چون من از نال بدم میاد و لزومی نمیبینم اونقدر پول بدم MyBB رو به خاطر شباهتش ترجیح میدم. میتونید هر وقت بازدید چند صد هزارتایی و عضوهای هزارتایی کسب کردید براش پول بدید. انتقال هم با اسکریپت مخصوص در چند کلیک انجام میشه.
در ضمن در این سایت نظرسنجی بهترین انجمن رایگان و پولی سال 2012 برگذار شده، شما هم شرکت کنید.
MyBB در مفتی ها در صدر
VB در پولی ها سوم...
هموطور هم که میبینید در این سایت هم رایگان ها از تجاری ها جدا شده.
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)