-
December 18th, 2011, 18:33
را اندازی نرم افزار تشخیص ip شرکت به پرداخت و قطع درگاه سایتهایی که ip آنها تعویض شده است
با سلام خدمت دوستان خواستم اطلاع رسانی کنم
از ساعت 11 صبح امروز نرم افزار تشخیص IP شرکت به پرداخت (درگاه پرداخت الکترونیک بانک ملت) نصب و راه اندازی شده و سایتهایی که در هنگام قرارداد IP سرور خودشون رو داده بودند و بعد از مدتی IP خودشون رو عوض کرده بودند نیاز نبود اطلاع بدن به بانک اما از امروز درگاه پرداختشون غیر فعال شده و عدم اتصال یا ارور 421 رو از بانک میگیرند .برای حل مشکل میبایست فرم تشخیص اطلاعات رو که براتون پیوست تاپیک کردم دانلود و سپس ان را پرینت گرفته و نام خود را نوشته و شماره ترمینال و ای پی قدیم و جدید خود را ذکر نموده و مهر و امضا نموده سپس کافیست به ایمیل زیر اسکن آن را ارسال نمایید تا نهایتا در چند ساعت مشکلتان مرتفع گردد
ایمیل ارسال اسکن: sales@behpardakht.com
فرم اعلام تغيير.pdf
-
تعداد تشکر ها ازm.hoseynpur به دلیل پست مفید
0037, babak.mics, DVBBaz, hpxfdhzo, mamali5, merci, mojtabamalaekeh, nimo0ol, sardarn, thanker, vgs, vps-baran.ir, Warez-Host.IR
-
December 18th, 2011 18:33
# ADS
-
December 18th, 2011, 18:49
-
تعداد تشکر ها ازDVBBaz به دلیل پست مفید
-
December 18th, 2011, 18:50
عضو انجمن
افتخارما، رضایت مشتری است!
-
تعداد تشکر ها ازiraniserver به دلیل پست مفید
-
December 18th, 2011, 18:53
پاسخ : را اندازی نرم افزار تشخیص ip شرکت به پرداخت و قطع درگاه سایتهایی که ip آنها تعویض شده است

نوشته اصلی توسط
iraniserver
شما هم از درگاه بانک ملت استفاده میکنید؟
امروز مشکلی نداشتید؟
دوست خوبم امروز خداروشکر بانک هیچ مشکلی نداشت الان ححدود 12 روز هست هیچ قطعی تا الان به ما گزارش نشده
-
-
December 18th, 2011, 18:57
عضو انجمن
پاسخ : را اندازی نرم افزار تشخیص ip شرکت به پرداخت و قطع درگاه سایتهایی که ip آنها تعویض شده است
ولی من توی مدت 5 دقیقه 8 سایت پیدا کردم که درگاه ملتشون مشکل داره
-
-
December 18th, 2011, 18:59

نوشته اصلی توسط
iraniserver
ولی من توی مدت 5 دقیقه 8 سایت پیدا کردم که درگاه ملتشون مشکل داره

دوست خوبم من همین الان تست کردم وارد درگاه شدم مشکلی نداره درگاه.هم تو سایتی که تو ایران هست درگاه دارم هم تو سوئیس هردوش اکی هست.شما باید کدخطا خودتون رو بررسی کنید ببینید مشکلتون کجا هست
-
-
December 18th, 2011, 19:05
عضو انجمن
مشکل بنده تنها نیست !
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
از همکاران انجمن هر کسی مشکل پیدا کرده ( اما آی پی عوض نکرده! ) اعلام کنه
-
-
December 18th, 2011, 19:08

نوشته اصلی توسط
iraniserver
مشکل بنده تنها نیست !
دوست من 4 بار تو پیام خصوصی 2 بار هم اینجا بهتون گفتم شما باید کدخطا خودتون رو دربیارید چک کنید مشکلتون کجاست چه شما چه اونایی که مشکل دارند 99 درصد مشکلتون با سیستم جدید هست چه ای پی عوض کرده باشید چه نکرده باشید .
یه تاپیک اطلا رسانی زدم دوستان ببینند اما انگار شده محیط چت که تشریف میارید یا میگید 8 نفر مشکل دارند میخواید من براتون لیست کنم کیا مشکل ندارند؟اخه دوست من با حرف که چیزی حل نمیشه میخواید مشکلتون رو پیدا کنید؟خوب راه حلش واضح هست باید کدخطا خودتون رو پیدا کنید و از طریق لیستی که بانک بهتون داده ردیابیش کنید کن لیستو هم اگه ندارید اعلام کنید بنده بهتون بگم
خواهش میکنم این تاپیک اطلاع رسانی رو شلوغ نکنید دوستان استفاده کنند و برای یه حرف مجبور نشن چندین صحفه چ رو بخونند
ممنونم از همکاریتون اگر رخ بده البته...
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------

نوشته اصلی توسط
iraniserver
از همکاران انجمن هر کسی مشکل پیدا کرده ( اما آی پی عوض نکرده! ) اعلام کنه
اینجا جاش نیست دوست من اینجا تاپیک اطلاع رسانی هست تاپیک مجزا بزنید خواهشا
-
-
December 20th, 2011, 12:16
عضو انجمن
سلام
قبلا میشد از سرور با دامین دیگه وصل کرد به پرداخت انلاین الان باید حتما دامنه مشخص باشه؟
این سوالو برای این میپرسم که بنده سرورم عوض شده اون فروم هم پر شده و اعلام کردن تغییر هم دادن اما سایتی که توی قرارداد دادیم بهشون اون هنوز رو سرور قبلی اما با سایتی دیگه که رو سرور جدیده نمیشه وصل شد؟
ممنون
-
تعداد تشکر ها ازbepad به دلیل پست مفید
-
December 20th, 2011, 12:20

نوشته اصلی توسط
bepad
سلام
قبلا میشد از سرور با دامین دیگه وصل کرد به پرداخت انلاین الان باید حتما دامنه مشخص باشه؟
این سوالو برای این میپرسم که بنده سرورم عوض شده اون فروم هم پر شده و اعلام کردن تغییر هم دادن اما سایتی که توی قرارداد دادیم بهشون اون هنوز رو سرور قبلی اما با سایتی دیگه که رو سرور جدیده نمیشه وصل شد؟
ممنون
دوست من دامنه مهم نیست مهم آی پی هست.اگر ای پی اکی باشه رو هر دامنه ای باشه اهمیتی ندارد
-