دوستانی که چیز پی ان ارائه میکنند حواسشون باشه که ممکنه سریعا دچار مشکل بشن.
دوستانی که چیز پی ان ارائه میکنند حواسشون باشه که ممکنه سریعا دچار مشکل بشن.
بنده امروز 45 تا فرم شکایت از سایتهای مختلف کردم تا پلیس اینترنتی بی کار نشینه البته تا 45 تا شکایت رو حل کنن فکر کنم یه 10 سالی گذشته![]()
این سایت رو رو بستر اینترانت بالا اوردن احتمالا برای این هست که با ای پی های جز ای پی اصلی خودتون نتونید بازش کنید که حتی خود شخص شاکی هم ای پیش دستشون باشه و شاکی رو پیدا کنن اگر خود شاکی قصد مزاحمت داشته باشه.کلا بستر خنده داریه با این اطلاعاتی که میخوان تو صفحاتشون
فتا از سیستم دروپال استفاده می کنه .
امیدواریم فرهنگ استفاده از این موهبت کم سرعت الهی رو روز به روز بیشتر پیدا کنیم و از این همه قابلیت در جهت پیش رفت و رفاه و آسایشمون استفاده کنیم و البته نیروهایی با قدرت اجرائی و حقوقی بسیار تاثیر گذار خواهد بود .
سلام میشه از کسایی که وی پی اس می فروشن و تا حد بدبختی مارو کشوندن شکایت کرد اینجا؟
ممنون
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
والا اینها خودشون CC ***** و Nttacplus آماده روی سرویساشون ارائه میدن چیز پی انی فروخته نشده البته سرویس مایکروتیک دارم که کارم با اون فروش چیز پی انه :|
اگه ی شرایطی درست کنن که هر ننه قمری نره وی پی اس بفروشه خیلی خوب میشه ۵۰% د ز دی های اینترنتی حل شده>:p مثل مغازه طرف بره جواز بگیره بیاد کار کنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)