ساده ترین پیشنهاد همون داشتن یه مودم و یه سوئیچ هست که مودم روش یوزر و پس ست شده و وصل به اینترنت هست و همه سیستمها و همچنین مودم به سوئیچ وصلاند.
اما در مورد خواستههای دیگهاتون:
در مورد نصب ویندوز معمولا از ایمیج گرفتن و برگردوندن روی سیستمها استفاده میشه نرمافزارهایی هم برای اینکار هست که من Acronis true Image رو پیشنهاد میکنم. روی یکی از سیستمها ویندوز نصب میکنید و ایمیج میگیرید و بعد روی بقیه بر میگردونید البته اگه سختافزارهاشون مشابه باشه. اگه سختافزارهاشون مشابه نباشه باز میشه اینکار رو کرد اما موقع ساختن ایمیج باید یه سری کار اضافه انجام بدید. اگه تنظیمات لازم موقع ایمیج گرفتن رو بدونید خود به خود به سیستمها Ip هم داده میشه و ...
در مورد قطع و وصل کردن اینترنت و دسترسی به دسکتاپ سیستمهای دیگه هم میتونید از نرمافزارهایی که تو کافینتها استفاده میکنند استفاده کنید و ...
من نرمافزار netsupport school رو پیشنهاد میکنم اکثر کارها رو میشه باهاش انجام داد ، نیازی هم به نصب ویندوز سرور و ... نیست فقط نسخه سرورش رو روی سیستمی که قرار هست سرور باشه نصب میکنید و روی کلاینتها هم نسخه کلاینتش رو. البته این در صورتی هست که نخواید حتما از ریموت دسکتاپ خود ویندوز استفاده کنید و ...