-
March 29th, 2011, 00:46
عضو دائم
بینهایت هاست دانلود >> سرویس فوق العاده میزبانی وب دانلود/آپلود
کالاها/سرویس
هاست دانلود نامحدود - پلن ویژه فضای نامحدود
امکانات ابزاری
- میزبانی هاست = یک دامنه
- پارک دامنه = بی نهایت
- ساب دامنه = بی نهایت
- ایمیل = ندارد
- آنتی ویروس = دارد
- پشتیبانی = دارد
- اف تی پی = بی نهایت
- فایل منیجر = دارد
- کنترل پنل = cPanel
- قابلیت رمز گذاری روی فایل ها و فولدر ها = دارد
- قابلیت لچ = دارد
- بک آپ = هماهنگی با بخش فروش
افزایش پهنای باند ماهیانه
- صد گیگابایت = 150,000 ریال
- دویست گیگابایت = 220,000 ریال
- پانصد گیگابایت = 300,000 ریال
- یک ترابایت = 400,000 ریال
- یک و نیم ترابایت = 600,000 ریال
- دو ترابایت = 800,000 ریال
- سه ترابایت = 1200,000 ریال
- چهار ترابایت = 1600,000 ریال
- پنج ترابایت = 1800,000 ریال
- امکان ارائه یک ساعت تست رایگان برای بررسی سرعت، توانایی و کیفیت سرویس ضمن هماهنگی با بخش فروش
در صورتی که پلن ماهیانه را تمدید ننمایید فایل های شما تا 5 روز نگهداری شده، پس از آن از سرور حذف می گردد
امکان بایگانی فایل های شما با مبلغ 50,000 الی 150,000 ریال در صورت عدم تمدید پلن ماهیانه میسر می باشد
لینک ها 100% مستقیم می باشد، محدودیت دانلود و زمان انتظار برای هیچ فایل و لینکی وجود نخواهد داشت
هیچ گونه تبلیغاتی در اکانت ها برای شما و بازدیدکنندگان شما وجود ندارد
- امکان سفارش توسط سابدامنه رایگان؛ e.g yourname.webvillage.co
- امکان سفارش با ساب دامنه مد نظر شما؛ e.g subdomain.yourdomain.com
.:: سفارش دهید ::.
ویرایش توسط irlogo : July 5th, 2011 در ساعت 17:59
دلیل: تغییر عنوان مبحث
-
تعداد تشکر ها ازirlogo به دلیل پست مفید
6089, abod_black, alisc, General Pouya, hack2hacker, hamed01, hpxfdhzo, iacbook, konstantine, majidjon, mohsen_eteraz, nimafire, nimo0ol, seyyed_ahmad, speed, spooky021, tthost, verizon.net
-
March 29th, 2011 00:46
# ADS
-
December 13th, 2011, 07:01
عضو دائم
پاسخ : بینهایت هاست دانلود >> ماهیانه 1000 تومان
منظور شما از نامحدود ، دقیقا چقدر ه ؟!
یعنی من با ۵۰۰ گیگ فایل میتونم منتقل شم رو این ؟!
ویرایش توسط OmidX : October 29th, 2012 در ساعت 13:03
-
-
December 13th, 2011, 09:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
m.e
با سلام
دوست عزیز بنده نیازمند اکانت ریسلری دانلود با 10 تا 20 گیگ فضا و 200 گیگ پهنای باند هستم البته بکاپ خودکار هم میخوام یا فضا برای بکاپ بصورت جدا ، اگر هم از سرویس راضی باشم ارتقا میدم ، قیمت هم 10 تا 20 تومن ماهیانه
میتونید ارائه بدید؟
بله میسر هست
لطفا با بخش فروش تماس بگیرید
-
-
December 15th, 2011, 19:14
با سلام .
منکه یک هاست از اینا خریدم اصلا پشتیبانی نمیدن . بعد هم cPanele Trial ورژن . Temporary Webpage URL هم کار نمیکنه . میزنه Not Founded . خیلی مسخرس 1000 تومان هم نه . 10000 تومان فکر کنم یک 0 جا انداختند
از من میشنوید نخرید
ویرایش توسط H-SK33PY : December 15th, 2011 در ساعت 19:17
-
تعداد تشکر ها از H-SK33PY به دلیل پست مفید
-
December 15th, 2011, 19:26

نوشته اصلی توسط
H-SK33PY
با سلام .
منکه یک هاست از اینا خریدم اصلا پشتیبانی نمیدن . بعد هم cPanele Trial ورژن . Temporary Webpage URL هم کار نمیکنه . میزنه Not Founded . خیلی مسخرس 1000 تومان هم نه . 10000 تومان فکر کنم یک 0 جا انداختند

از من میشنوید نخرید
با سلام.
- کلیه تیکت های پشتیبانی فنی در کمتر از یک ساعت پاسخ داده می شود
- شما می توانید با بخش پشتیبانی تماس بگیرید تا موضوع تریال بودن لایسنس سی پنل برای شما بررسی شود
- Temporary Webpage URL تنها برای کاربرانی که آی پی اختصاصی تهیه می کنند قابل استفاده می باشد
- 1000 تومان تعرفه ابتدایی سرویس بوده و در اولین پست این مبحث قابل بررسی و مشاهده می باشد
- اینجا بخش پشتیبانی دهکده وب نیست و ما مجاب به ارائه ساپورت در این بخش نمی باشیم.
مهندس مصطفی رضوی
واحد فروش و بازاریابی فن آوری اطلاعات دهکده وب
info at webvillage dot ir
02537753093
-
تعداد تشکر ها از tthost به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2011, 16:42
میدونم اینجا بخش پاسخ دهی به پشتیبانی نیست .
من الان 48 ساعت نشده که هاست رو خریدم و ناراضی هستم و طبق گفته خودشون : گارانتی بازگشت پول تا 5 روز بعد از خرید میتونند در صورت ناراضی بودن پیلشون رو پس بگیرند . به ما که اینجور که معلومه نمیخوان پولو پس بدند.
-
-
December 26th, 2011, 14:53
عضو انجمن
اینجوری که دیدم 10000 نه 1000 . چقدر بد که اینجوری میخوان مالشون بفروشند. وقتی از اولش میخوان کلک بزنن ببین اخر و عاقبت خرید چی میشه
-
-
December 26th, 2011, 15:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
H-SK33PY
من الان 48 ساعت نشده که هاست رو خریدم و ناراضی هستم و طبق گفته خودشون :
گارانتی بازگشت پول تا 5 روز بعد از خرید میتونند در صورت ناراضی بودن پیلشون رو پس بگیرند . به ما که اینجور که معلومه نمیخوان پولو پس بدند.
نه تنها شما کاربر محترم، بلکه کلیه کاربران فن آوری اطلاعات دهکده وب پیرو شرایط و قوانینی که به صورت مستند در وب سایت ذکر شده می توانند از سرویس و سرویس دهی استفاده نمایند.
در صورتی که نیاز به گارانتی بازگشت وجه دارید می بایست از حساب کاربری خود با بخش مالی ارتباط بر قرار نمایید.
شایان ذکر است گارانتی بازگشت وجه "دقیقا طبق شرایط ذکر شده در مستندات وب سایت اعمال و لحاظ می گردد
همچنین کاربرانی که با هویت جعلی و آدرس پستی غیر حقیقی خرید می نمایند علاوه بر این که دهکده وب به وی سرویس دهی نخواهد داشت، بلکه در صورت "لزوم از کاربر مذکور پیرو مشخصات وجه واریزی در مرجع قانونی مورد پیگرد قرار خواهد گرفت.
فلذا در نظر داشته باشید جعل عنوان و اسماء پیرو قوانین و مقررات آیین دادرسی مدنی شامل مجازات اسلامی خواهد شد.
پایدار باشید.
---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------

نوشته اصلی توسط
p30speed
اینجوری که دیدم 10000 نه 1000 . چقدر بد که اینجوری میخوان مالشون بفروشند. وقتی از اولش میخوان کلک بزنن ببین اخر و عاقبت خرید چی میشه
پیشنهاد می کنم "اولین پست این تاپیک را مطالعه بفرمایید.
شما از آن دسته افرادی هستید که قبل از مطالعه دقیق مطالب و درک صحیح آنها سخن می گویید و این دون شخصیت یک انسان است.
امیدوارم با تعقل و ادراک بیشتر به زندگی خود بپردازید.
-
-
December 26th, 2011, 16:48
عضو انجمن
اتفاقا خوب مطالعه کردم برداشتی سرویس جدا کردی بعد طرف باید جمع مبلغ بکنه تایپیک گول زنک زدی اتفاقا چون تعقل کردم دیدم موضوع تایپک گول زنک. . از پشت کوه مگه اومدیم. سرویست از 10000 نه 1000
تو این تایپک هم دیگه بحثی در این مورد نمیکنم خود بازدید کننده مطلب میگیره.
-
-
January 5th, 2012, 17:19
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
tthost
همکاران و کاربران محترم،
برای کاربرانی که نیاز به پهنای باند ماهیانه بالایی دارند امکان ارائه تخفیف تا 60% وجود دارد!
این فرصت استثنایی را از دست ندهید.
با تشکر
پهنای باند بالا یعنی حدودن چقدر ؟
-
تعداد تشکر ها از mohsen_eteraz به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2012, 17:31
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mohsen_eteraz
پهنای باند بالا یعنی حدودن چقدر ؟
کاربر، همکار محترم؛
حداقل از 4 ترابایت تا 100 ترابایت در ماه
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------

نوشته اصلی توسط
p30speed
اتفاقا خوب مطالعه کردم برداشتی سرویس جدا کردی بعد طرف باید جمع مبلغ بکنه تایپیک گول زنک زدی اتفاقا چون تعقل کردم دیدم موضوع تایپک گول زنک. . از پشت کوه مگه اومدیم. سرویست از 10000 نه 1000
تو این تایپک هم دیگه بحثی در این مورد نمیکنم خود بازدید کننده مطلب میگیره.
در ابتدای شروع این سرویس، پلنی با پهنای باند 1 گیگ و قیمت ماهیانه 1000 تومان بود که این سرویس دیگر ارائه نمی شود
در این تاپیک نیز عنوان اصلاح شده است اما ظاهرا تغییرات لحاظ نمی شود.
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------

نوشته اصلی توسط
H-SK33PY
من الان 48 ساعت نشده که هاست رو خریدم و ناراضی هستم و طبق گفته خودشون :
گارانتی بازگشت پول تا 5 روز بعد از خرید میتونند در صورت ناراضی بودن پیلشون رو پس بگیرند . به ما که اینجور که معلومه نمیخوان پولو پس بدند.
کاربر محترم،
شما در پروسه سفارش قوانین و مقررات را تایید نموده اید
در همان قوانین و در بخش گارانتی بازگشت وجه ذکر شده است سرویس های ماهیانه شامل گارانتی بازگشت وجه نمی شوند.
کاربران محترم؛ خواهشمند است قوانین و مقررات با با دقت مطالعه نمایید. دهکده وب دقیقا پیرو مستندات ثبت شده در وب سایت عمل می کند.
-
تعداد تشکر ها از irlogo به دلیل پست مفید