اصولا" این طنز هست!
اون هم بدبختی و سختی خودش رو داره!
علاقه که داشته باشی،
همه سختی ها کشکه!
اینو از رو هوا و ... نمیگم!
اصولا" این طنز هست!
اون هم بدبختی و سختی خودش رو داره!
علاقه که داشته باشی،
همه سختی ها کشکه!
اینو از رو هوا و ... نمیگم!
خدا نکنه مسئله کش برای یه سایت پیش بیاد . یعنی کاربر زمین و آسمون رو به هم میدوزه . سایتش برای فلان کس بالا میباد برای فلانی بالا نمیاد . یه جملاتی میگن شاخ در می آری . بهش میگی آقا از آی اس پی شماست میگه من از فلان کس دومین ثبت کرم مشکل نداره.اگر شخص خریدار هیچ چیزی ندونه که وا وی لا
اگه تجربه داشته باشه مشکل ساپورت برای ما کمتر میشه
ولی سیب زمینی فروش :
یارو میاد به پلاستیک هات گیر میده ( باید بهداشتی باشه)
سیب زمنی های ریز و خیلی درشت فروش نداره
هر کاری مشکلاتی داره
اگر کاری بی مشکل سود داخلش بود یه مشکل تو اصلش هست
سلام مشکلات میدونی سر چی هست !!
هر کسی اومده هاست رو مفت فروخته !! من خودم شخصا با ارزون فروختن هاست مخالف هستم !
آدم 5 تا مشتری خوب داشته باشه بهتر تا 50 تا مشتری در پیت داشته باشه !!
واسه درد سر های پشتیبانی !!
شرکت x میاد 100 مگابایت رو میده 5 هزار تومان یا کمتر ( اخه عمو جون جو نگیره تورو ) خیال می کنه اگه یه سرور میخره 500 گیگا بایت فضا داره و در ماه واسه هر گیگ شاید 4000 ریال ( 400 تومان ) پرداخت می کنه میگه عجب شغل پر سودی هست 500% شاید هم خیلی بیشتر !! سود مکنه آدم !
ولی فکر این رو نمیکنه درد سر هاستینگ واقعا دیوانه کننده هست !
و شغل پر مسئولیت !!! خدا نکنه اطلاعات یوزر ها از بین بره یا مشکلی پیش بیاد اونوقت تلفن دفتر = 118 میشه !! از زمین و زمان باید دری وری بشنوی چرا ! چرا ! چرا اینجوری شده !!
یارو سایتش رو با یه cms دری وری بنا کرده که هر چی bug تو دنیا هست داخل cms هست بعد زنگ میزنه میگه سرور های شما به درد ( خواهر پدر ) شما می خوره 3 سوت هک شد ! حالا بیا تو مخ مشتری فرو کن که فرزندم مشکل از تو بوده نه از سرور !! اخر هم انگار با دیوار داشتی صحبت می کردی !!
من که روزا سیب زمینی می فروشم سیب درختی هم هست در کنارش تو کاره هاست هم هستم!
از ماست که بر ماست !
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
داستان یه نویسنده هست به نام جمال زاده .. خیلی داستان جالبی هست !
جریان کباب غاز هستش . جمال زاده نوشته و سرانجامش میشه از ماست که بر ماست نه ماست میش برای فروش![]()
ویرایش توسط AfraServer : October 2nd, 2009 در ساعت 13:15
با سلام
------------
باور کنید هرچه که سخت باشه هاستینگ من این کار رو دوست دارم ! انقدر کامپیوتر رو دوست دارم که صبح وقتی پشتش میشنم خیلی راحت میشم انگار هیچی کم ندارم . کامپیوتر زندگی من هست بعضی اوقات انقدر حواسم پرت میشه که میبینم ساعت 8 صبح شد 12 شب . من عاشق کامپیوتر با همه سختی هاش و ... هستم .
حالا اگه تخمه فروشی هم سودش بیشتر باشه بازم کامیپوتر انتخاب میکنم![]()
موفق باشید![]()
خداحافظ !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)