اینجوری که به درد من یکی نمیخوره روزی ۲۰۰ تا واریزی دارم پس بیشتر ضرر میدم اگه قرار باشه هر روز همه اینا رو چک کنمو دونه دونه پیگیری کنم
اینجوری که به درد من یکی نمیخوره روزی ۲۰۰ تا واریزی دارم پس بیشتر ضرر میدم اگه قرار باشه هر روز همه اینا رو چک کنمو دونه دونه پیگیری کنم
دوست عزیز هیچ مشکلی نداره به پرداخت.شما خودتونو درگیر حرفهای این گروه نکنید اینا مدتی هست دوره کردند همه جا همین حرفارو پشت به پرداخت دارن میزنن کارتو بکن مشکلی پیش نمیاد
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
دوست عزیز باید بهتون بگم که خود شمات هم همین مسائل رو دارید.مشترکی بوده که داد داشته از ذرین پال همین 2 روز پیش که میگفت پرداختم انجام شده اما سایت میگه انجام نشده پولش دست شما بوده و با تیکتو ...حل کرده این مشکلات برای شما هم پیش میاد و باید چک کنید قرار نیست منی که روزی از 2 درگاهم کمتر از شماتراکنش دارم به علت معین چک کنم شما که تراکنش حدود 1000تایی مثلا دارید چک نکنید چک کردن که وظیفتون هست حالا تراکمنشتون زیاده باید از افراد بیشتری استفاده کنید.این مشکل مربوط به بانک ملت نمیشه خودتون مقصرید نباید بزارید تراکنشها معلق بمونه تو محدوده ای از زمان بعد برید خفت کنید بانکو اینجا به پرداخت مقصر نیست و خودتون مقصرید.پس تکمرار میکنم تو هرساتی دیدم گروه شما داره فقط همین حرفو مدتهاست میزنه از مدیرتون اقای امیری گرفته تا خودتون و... تا ادمی اونجا کار میکنید....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)