-
December 16th, 2011, 09:13
درخواست Adsl
با سلام دوستانمن سه شنبه همین هفته رفتم نمایندگی پارس آنلاین کرمان درخواست adslدادمتمام مدارک هم دادم بهشونبهشون گفتم کی از سمت مخابرات خط من رو رانژه میکنند؟گفتن بین 7تا 8روز کاری که پنجشنبه و جمعه روز کاری حساب نمیشهبعدش از یکی از دوستام که پارس آنلاین گرفته بود گفتم بهش چند روزه خط شما را رانژه کردن؟گفت 2روزهمرکز مخابراتی من هم سید الشهدا استکسی میتونه راهنمایی کنه که زودتر رانژه کنن؟به نظر شما حضوری برم مخابرات بهتره یا زنگ بزنم؟
-
-
December 16th, 2011 09:13
# ADS
-
December 16th, 2011, 09:31
عضو انجمن
پاسخ : درخواست Adsl
سلام
زمانی که بهتون گفتن غیر عادیه !
چون همون طور که دوستتون فرمودند یکی دو روزه باید کارش انجام شه
حضوری به مخابرات برید عزیز
-
تعداد تشکر ها از iraniserver به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2011, 09:46
با دروود
ببینید،اساس کار (دست کم در استان ما)به این صورت است که شرکت ها درخواست خود را در پورتال کاربری شرکت مخابرات ثبت می کنند و از آن پس مرکز مخابراتی وظیفه دارد تا بیشینه(حد اکثر)48 ساعت پس از آن پاسخگو باشد.
پس در این میان 2 نقش کلیدی می توان در نظر گرفت،یکی ارسال درخواست و یکی پیگیری درخواست شما!
اگر به هر دلیلی مرکز اینترنت شما درخواست را دیر ارسال نماید در نتیجه شما نیز دیرتر سرویس خواهید گرفت
---------- Post added at 09:46 AM ---------- Previous post was at 09:31 AM ----------
نیاز به یاداوری می باشد که مرکز مخابراتی چیزی با نام "روز کاری"ندارد و وظیفه سرویس دهی و پاسخگویی در همه روز ها و 24 ساعت شبانه روز را دارد (شیفت شب در همه مراکز هستند)
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedan
since 2009
-
تعداد تشکر ها از saeed25 به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2011, 11:17
عضو جدید
دوست عزیز شاید سوالم بی ربط باشه ( عذرخواهی میکنم )
منم کرمانی هستم. اما از شاتل adsl میگیرم. امکانش هست بدونم پیش شماره شما چنده که پارس انلاین بهتون سرویس میده ؟ اگر دوست ندارین اینجا بگین پ.خ کنید.
بازم از استارتر تاپیک عذرخواهی میکنم.
-
-
December 16th, 2011, 11:36
من خونمون رو که عوض کردیم غروب زنگیدم شماره تل دادم صبح ساعت 10 خطم رانژه بود
پارس انلاین هم بود
خونه قلبی هم 1روزه رانژه کردند
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
-
-
December 16th, 2011, 11:53

نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
من خونمون رو که عوض کردیم غروب زنگیدم شماره تل دادم صبح ساعت 10 خطم رانژه بود

پارس انلاین هم بودخونه قلبی هم 1روزه رانژه کردند
شما کرمانی هستین؟اگه هستین مرکز مخابراتی شما اسمش چیه؟اگه سید الشهدا هستین لطف کنید شمارشون رو بهم بدین
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------

نوشته اصلی توسط
aminreza
دوست عزیز شاید سوالم بی ربط باشه ( عذرخواهی میکنم )منم کرمانی هستم. اما از شاتل adsl میگیرم. امکانش هست بدونم پیش شماره شما چنده که پارس انلاین بهتون سرویس میده ؟ اگر دوست ندارین اینجا بگین پ.خ کنید.بازم از استارتر تاپیک عذرخواهی میکنم.
شماره مرکز سید الشهدا دارین؟
-
-
December 16th, 2011, 12:14
مدیر ارشد
بدون در نظر گرفتن تشریفات اداری رانژه کردن خط برای تکنسین که در سالن دستگاه حضور داره فقط چند دقیقه وقت نیاز داره ! مراکز مخابراتی معمولا درخواست تخلیه و رانژه کردن سرویس dsl را در کمتر از 24 ساعت انجام می دهند. اگر زمانی بیشتر از 24 تا 48 ساعت به شما اعلام شده کوتاهی از isp هستش در اعلام درخواست راه اندازی dsl !
-