-
October 2nd, 2009, 03:17
عضو انجمن
پاسخ : راه های رسیدن به دانش مدیریت سرور
من یک خواهش (شایدم پیشنهاد) دارم ... یک بار و برای همه همیشه بیاند مراحل راه اندازی یک سرور را به صورت قدم به قدم بیان کنید و اطلاعات و دانش مورد نیاز در هر مرحله را بگید ... تا هر شخصی می خواد از صفر شروع کنه بدون اولا در چه مرحله ای هست ... دوما برای تسلط به یک مرحله نیاز به دانستن چه چیزهای داره ... و بعدش میره هر مورد را توی انجمن سرچ میکنه و پیدا می کنه ! اینطوری آدم هم گیج نمیشه .... مثلا اینطوری : اول باید سرور بگیره (باید مثلا حساب پیپال داشته باشه یا نه ... ) دوم مثلا باید یه سیستم عامل نصب کنه (یا اینکه روش هست ) سوم اگه برا هاستینگ می خواد اولا چه چیزهایی میتونه نصب کنه .. دوما چه پیش نیازهایی داره ... اگه برای سرور مجازی هست ... اولا چه مجازی ساز هایی هست ... دوم کدوم بهتره .. سوم چه چیزهایی باید بلد باشه .... و همینطور الا آخر ..... اینطوری یه چارت مرحله به مرحله داریم که هر کسی میتونه بفهمه در چه مرحله ای هست ... چه طوره ؟؟؟
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !
-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
-
-
October 2nd, 2009 03:17
# ADS
-
October 2nd, 2009, 04:48
درخواست شما مثل این میمونه که شما روز اولی هست که یک کامپیوتر خریدی
بعد هیچی هم بلد نیستی. انتظار داری بیان بهت نصب ویندوز رو یاد بدن
چنین چیزی محاله. اگر هم یاد بدن شما یاد نمیگیری. اما اگر دو سال با ویندوز کار کنی و کلاس بری و .... میتونی وارد نصب و پیکر بندی ویندوز بشی
سرور هم همینطوره. شما اول ریسلر رو با سی پنل رو کامل یاد بگیر. بعد برو وی پی اس بگیر با دستورات لینوکس آشنا شو.
کلاس هم اگر میخوای بری کلاسهای لینوکس و شبکه کمک زیادی میکنه
بعد از اینها وارد مراحل نصب و آماده سازی سرور میتونید بشین. که این تازه شروع هاستینگ هست!
یعنی شما باید کلی کار کنی که به اولش برسی. اما نا امید نباش به هر حال اگر واقعا دوست داری بهت پیشنهاد میکنم تمرین و پیگیری و تلاشت رو زیاد کن به نتیجه میرسی
-
تعداد تشکر ها از goldstar به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2009, 12:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
goldstar
درخواست شما مثل این میمونه که شما روز اولی هست که یک کامپیوتر خریدی
بعد هیچی هم بلد نیستی. انتظار داری بیان بهت نصب ویندوز رو یاد بدن
چنین چیزی محاله. اگر هم یاد بدن شما یاد نمیگیری. اما اگر دو سال با ویندوز کار کنی و کلاس بری و .... میتونی وارد نصب و پیکر بندی ویندوز بشی
سرور هم همینطوره. شما اول ریسلر رو با سی پنل رو کامل یاد بگیر. بعد برو وی پی اس بگیر با دستورات لینوکس آشنا شو.
کلاس هم اگر میخوای بری کلاسهای لینوکس و شبکه کمک زیادی میکنه
بعد از اینها وارد مراحل نصب و آماده سازی سرور میتونید بشین. که این تازه شروع هاستینگ هست!
یعنی شما باید کلی کار کنی که به اولش برسی. اما نا امید نباش به هر حال اگر واقعا دوست داری بهت پیشنهاد میکنم تمرین و پیگیری و تلاشت رو زیاد کن به نتیجه میرسی
خوب ببین البته من انتظار ندارم کسی بهم بیاد چیزی یاد بده ... من فقط می خوام اولا یکی بگه چه چیزهایی باید یاد بگیرم (دیگه یاد گیریش با خودم) و ثانیا میخوام بدونم این کاره ها چه جوری به اینجا رسیدن (روششون چی بوده)
برای مثالی که زدی من حداقل میدونم که میخوام ویندوز یاد بگیرم ... خوب حالا میریم یا کلاس یا کتاب میخونم یا تو اینترنت سرچ میکنم ... اما حالا برای کنترل و نگه داری یک سرور ... اصلا نمیدونم که چی باید بلد باشه ... اینه که آدم یه نمه گیج میشه
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
-
-
October 2nd, 2009, 12:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
h_zaman06
این که گفتی چی بید

این آموزش ها روی سی دی هستند یا اینکه توی نت هم پیدا میشند ؟
توی نت به راحتی پیدا میشن و یه سری فروشنده هم اینارو دانلود کردن و می فروشن
-
-
October 2nd, 2009, 20:10
اين تاپيك رو بخونيد نرم افزار كار با اس اس اچ هست (ssh)
اس اس اچ رو اينجور تعريف ميشه كرد. يه پل ارتباطي بين شما و سرور كه دستوراتتون را از اينجا بهش ارسال كنيد :D عجب تعريفي :D
شما يه سرور مجازي كه ماهانه 10 تومن هم ميشه پيدا كرد بگير و اين تاپيك رو براي ورود به اس اس اچ بخون: http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=1205
بعد تو اين تاپيكاي انجمن بگرد و آموزش ها رو روش تست كن.
سروري كه ميگيري كنترل پنل مديريتي داشته باشه كه اگه خرابكاري شد راحت بتوني ريبيلد كني ها !
-
تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2009, 20:15
-
تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2009, 20:31
عضو انجمن
تشکر ویژه
... این شد یه راهنمایی که حداقل بدونم از کجا شروع کنم ... سپاسگذارم
-