سلام
برای ارائه خدمات اس ام اس نیاز به یک برنامه نویس برای پنل اس ام اس اختصاصی هست.( کار خودم نیست و برای رفیقمه)
دوستان قیمت و شرایط رو بفرمایند
سلام
برای ارائه خدمات اس ام اس نیاز به یک برنامه نویس برای پنل اس ام اس اختصاصی هست.( کار خودم نیست و برای رفیقمه)
دوستان قیمت و شرایط رو بفرمایند
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
با سلام
خرید سورس کامل هزینه بسیار بالایی دارد و حتی هزینه آن تا 50 میلیون( با تمام امکانات + بانک موبایل) نیز میرسد.
اما اگر نرم افزار را احتیاج داشتید که به نظر من برای شما مناسب تر است بین 3 الی 15 میلیون بسته به امکانات مورد نیاز شما هزینه دارد
در صورتی که سوالی بود با ما تماس بگیرید
info[at]ariaideh.com
ariaideh[at]gmail.com
موفق باشید
ویرایش توسط abbasss : December 15th, 2011 در ساعت 20:46
فروش محدود پنل کاربری طلایی + خط اختصاصی 10 رقمی فقط 99.000 تومان ====>> اینجا
آریا ایده دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت
قیمت بالاست ولی خب ممنون منتقل میشه
کاملا اختصاصی + قرارداد بسته انحصاری که تضمین میکنیم سورستون منتشر نشه و تحویل سورس اصلی بسته به انتظارات شما تکمیل پروژه نهایتا 4000000 تومان
90 روز ساپورت سورس اصلی نوشته شده
زمان تحویل 90 روز
با دروود و احترام
محدوده بهایی که برای این پروژه می توان در نظر گرفت همان 2-4 تومان می باشد اگر با این محدوده مشکلی ندارید ما نیز می توانیم برایتان انجام دهیم.
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
رقم دقیق برای امکانات کامل بدید
دوست عزیز احساس نمی کنید 50 میلیون !!!! یه خورده زیاد باشه ؟؟؟ با این پول میشه دوتا برنامه نویس حرفه ای رو واسه 1 سال استخدام کرد !!!
یه پنل هست که یکی از همکاران نوشته و خیلی فوق العاده هست ولی فول اختصاصی نیست و قیمتش حدود 900-1100 در میاد .
اگر به صورت اختصاصی میخواید میتونم با 2 و 700 براتون تمومش کنم .
سلام
ميشه بگيد با چي نوشتن؟
يا يه دمو ازش بديد ببينيم؟
با دروود
باید دقیقا همه نیاز های شما بررسی شود و سپس بهای دقیق داده شود (بهای داده شده بوسیله من بدون حساب کردن منبع برنامه و همچنین با قرارداد رسمی می باشد)
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)