-
December 13th, 2011, 23:50
پاسخ : مشکل در جوملا ؟
ببین تو امضا چی نوشتم ؟ بهتر سوال بپرسی جواب های بهتری پیدا می کنی :
لازم نیست جوملای فارسی دانلود کنی جوملا اصلی رو دانلود کن از سایت خود جوملا اصلی پکیج فارسی زبان فارسی رو دانلود کن در واقع یک فایل ini هست که در فولدر languages کپی می کنی سپس با ورود به تنظیمات زبان جوملا اون رو برای قسمت front سایت فارسی ست می کنی
-
تعداد تشکر ها از tinavps به دلیل پست مفید
-
December 13th, 2011 23:50
# ADS
-
December 14th, 2011, 00:05
از راهنمایی تمام دوستان ممنونم یه پلاگین بود غیر فعال کردم محتوا - کدگذاری ایمیل درست شد ممنووووننننن دوستان
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
tinavps جان ممنون خیلی خوب راهنمایی می کنی
---------- Post added December 14th, 2011 at 12:05 AM ---------- Previous post was December 13th, 2011 at 11:57 PM ----------
میشه لطف کنی لینک دانلود این فایل ini رو برام بزاری
-
تعداد تشکر ها از adelant به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2011, 00:13
این رو یک راست در extention > install آپلود کن
Translations for Joomla - Joomla! Extensions Directory
تلاش کن من یک فایل زیپ ببینم می تونم جایی آپلود کنم لینک دانلود بدم.....
-
تعداد تشکر ها از tinavps به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2011, 07:45
عضو انجمن
سلام
خوشحالم که مشکلتون حل شده
ببخشید شما فکرمی کنید جومینا فقط رفته تغییر داده و هیچی هم سرش نیست
نه عزیزم جومینا هم نسبتا تغییرات مفیدی انجام داده می تونی با یه مقایسه بفهمی یا اصلا مطلب سایت اصلی بخونی
جومینا فعلا یکی از تخصصی ترین تیم های جوملا در ایرانه
البته قبول دارم نقص های داره اما پشتیبانیش خوبه
برای اونهایی که با ورژن 1.5 کار کردن بیان رو 1.7 قبول دارم کمی اعصاب آدم خورد می کنه
ولی ارزشش داره
در کل زود و سریع قضاوت نکنید
درمورد سی ام اس هم در نسخه ی بعدی آموزش نت بنده که به زبان Asp.Net C# و فریم ورک 3.5 هستش دوستان سی ام اس هم میبینن
خدانگهدار
خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
-
تعداد تشکر ها از iraniandata به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2011, 08:28
بنده نسبت به اینکه جومینا تخصصی ترین تیم هست شک دارم. تخصصی ها بصورت رایگان چیزی تو اینترنت نمی گذارند. این یک خطر بزرگ است که از cms های ویرایش شده استفاده کنیم. اگر واقعا ایشون جایی رو تغییر دادند یعنی جوملا مشکل داشت ؟ اصولا هر تغییری در cms باعث میشود تا هنگام استفاده از extension های خاص بامشکل بر بخوریم. زیرا نویسنده cms با دید کلی کد نویسی کرده اگر صرفا ما در کد آن دستکاری کنیم یک جنبه ی قضیه رو دیده ایم و ممکن است مثلا در هنگام نصب joomfish به مشکل بربخوریم.
ومن الله توفیق
والله من ندیدم تو سایت های کشورهای دیگر بیان بگن جوملا نسخه ی تیناسرور یا وی بولتین نسخه سید علی یا مثلا وردپرس نسخه حسن کچل این خاله زنک بازی ها فقط تو ایرانه
اگر ایشان ها واقعا کاری انجام داده اند باید آن را بصورت یک پلاگین به سایت جوملا ارسال کنند و اگر باگی کسی پیدا کرد به جوملا گزارش بدهد این راه توسعه ی یک cms رایگان هست.
نه اینکه core سی ام اس رو دستکاری کنیم که من هم شک دارم تونسته باشند اثر مثبتی روی جوملا بگذارند.
-
تعداد تشکر ها ازtinavps به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2011, 15:34
منم فکر می کنم همیشه نسخه اصلی حرف اول رو میزنه هم اینکه هر کسی با کامپوتر کار کرده باشه نمیتونه با نسخه فارسی کار کنه
اصولا کار با کامپیوتر به صورت فارسی واقعا مشکله حالا در هر زمینه ای
-
تعداد تشکر ها از adelant به دلیل پست مفید