و اينك نوبت شماست كه برای سفارش ، قيمت خود را اعلام كنيد.
به نظر من طراحی قیمت نداره از نظر بعضی ها که یه طرح رو میبینن میگن مفت هم نمیرزه از نظر کسه دیگه شاید بگه 50 یا بیشتر !!!
از همه اینا گذشته قیمت رو معمار قضیه معین میکنه !!! خودت وقتت 10 تومن میرزه واقعا ؟
توافق ، بهترين گزينه ، بين طرفين است.
ویرایش توسط ali- : December 15th, 2011 در ساعت 20:54
يك نمونه قالب 10 تومني خدمت شما !
در طراحي قالب گرافيست هست و كد نويس و ..حداقل دو نفر آدم يك الي دو هفته دانش ، تجربه و وقت خودشون رو براي يك طراحي حرفه اي صرف مي كنند.کد HTML:<html> <head> <title>test</title> </head> <body> your site content here ! </body> </html>
به نظرتون حتي 50 تومن معقولانست ؟ ارزش يك كار حرفه اي خيلي بيشتر از اين هاست
آقای Rezash صحبت بسیار مناسب و بجایی کردند
طراحی قیمت ثابتی نداره و هر شخص یا شرکت با توجه به اعتبار و تجربه هب همراه دانشی که داره می تونه قیمت گذاری کنه
شرکت ما حداقل هزینه طراحی که برای اشخاص انجام میده 800.000 تومان و برای شرکت ها 1000.000 تومان است
این هزینه ای که اعلام کردم هزینه پایه طراحی است و با توجه به امکانات و نوع طراحی هزینه افزایش پیدا می کنه.
دوستان و شرکت های همکار دیگر هم حتما قیمت هایی مختص خود دارند ولی با 10.000 تومان یک صفحه ای مثل کد آقای Rezash بهتون میدن غیر از اینکه طرف اونقدر بی کار باشه که برای گرفتن 10 تومان هر کاری بکنه
اگر آن شخص برای کار خود ارزش قائل نیست شما برای سفارش خود ارزش قائل باشید و بهای آن را هم بپردازید تا کاربران وب سایت شما هم از پرداخت این بها لذت ببرند.
مطمئنا این تفاوت بر روی رشد فعالیت شما تاثیر بسزایی خواهد گذاشت
البته به شخصی یا عمومی بودن هم بستگی دارد
مثلا قالب shopperpress وردپرس را فکر کنم حدود 80 دلار هست که اگر قرار بود شخصی باشه مسلما بالای 8000 دلار میشد
بله با صحبت دوستمون صحیح است
اگر قرار باشه قالب در دسترس عموم قرار بگیرد هزینه بسیار کاهش خواهد یافت و اگر به صورت اختصاصی برای شما طراحی شود هزینه بالا هست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)