نوشته اصلی توسط razavihost کد: Mounting the DFS root for domain not implemented yet No ip address specified and hostname not found ip رو درست وارد کردید ؟ این دستور رو هم بزنید : xe-mount-iso-sr //server/share -o username=administrator,password=password یادتون باشه حتما firewall رو غیر فعال کرده باشید اگر rras هم فعال هست بهتره غیر فعال کنید جاهایی که با قرمر نشون دادن حتما باید وارد کنید
Mounting the DFS root for domain not implemented yet No ip address specified and hostname not found
نوشته اصلی توسط the_coder ip رو درست وارد کردید ؟ این دستور رو هم بزنید : یادتون باشه حتما firewall رو غیر فعال کرده باشید اگر rras هم فعال هست بهتره غیر فعال کنید جاهایی که با قرمر نشون دادن حتما باید وارد کنید روش سرور وی ... ان دارم.اونم استوپ کنم؟
نوشته اصلی توسط razavihost روش سرور وی ... ان دارم.اونم استوپ کنم؟ برای اطمینان بیشتر بله stop کنید ، چون بعضی وقت ها محدودیت هایی ایجاد می کنه
xe-mount-iso-sr //server/share -o username=administrator,password=password اینو زدم اما هیچ عملی انجام نداد و خط فرمان جدید امد
نوشته اصلی توسط razavihost اینو زدم اما هیچ عملی انجام نداد و خط فرمان جدید امد خوب الان وارد xenserver بشید و ببینید عملیاتی که می خواستید رو براتون انجام داده یا نه
نوشته اصلی توسط the_coder خوب الان وارد xenserver بشید و ببینید عملیاتی که می خواستید رو براتون انجام داده یا نه چیزی اضافه نشده
نوشته اصلی توسط razavihost چیزی اضافه نشده ping کنین ببینین هر دو تا سرور همدیگرو میبینن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن