سلام هر که میتونه کمک کنه این علامت رو که وارد می کنم @ این پیغام رو میده
برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شودinfo@soft.com
سلام هر که میتونه کمک کنه این علامت رو که وارد می کنم @ این پیغام رو میده
برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شودinfo@soft.com
سلام
در کجای جوملا این مشکل رو دارید
بعد از کدام نسخه
و از چه پشتیبان استفاده می کنید
مثلا جومینا یا مامبولرن
خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
اسم جومینا رو نیارید که اصلا نسخه نیست و اصولا فراموش نکنید از سایت اصلی همواره دانلود شود.
دوست من جوملا html خروجی رو که در اون ایمیل بکار رفته رو encode می کنه تا روبوت ها در جستجوی متن داخل صفحه سایت شما اون ایمیل رو کپی نکنند. آدرس صفحه که مشکل برخوردید رو بدهید چون این مشکل در این سالها یکبار هم برام اتفاق نیفتاده احتمالا فقط در مرورگر شما به دلیل مشکل جاوا رویت شده. منتظر لینک صفحه سایت هستم.
ممنون دوستانمن از جی پرشین استفاده می کنم
ارتباط با ما
سلام
شما از جوملا 1.7 استفاده میکنید ، من با این نسخه کار نکردم ولی احتمال زیاد این یک پلاگین هست که باید از منوی خودش غیر فعالش کنید و یا برای امنیت بیشتر از عکس ایمیل استفاده کنید .
درضمن تنظیمات سئوی شما درست انجام نشده ، نباید index.php/4 باشه باید با پسوند html صفحات رو لود کنه تا مشکل سئو پیدا نکنید و گوگل بهتر لینک های شما رو ایندکس کنه برای انجام اینکار اول فایل اچ تی اکسس رو ویرایش کنید و بعد تو تنظیمات اصلی گزینه مربوط به سئو رو هر سه تا شو فعال کنید.
ممنون اما من نمیدونم سئو چیه ؟
میشه یه توضیحی بدی دوست عزیز
seo= search engine optimizaion می باشد به معنای مجموعه کارهایی که باید مدیر وب سایت باید انجام دهد تا وب سایت بهتر در موتورهای جستجوگر مانند گوگل بفهرست شود. این موارد می تواند شامل :
1-بهینه سازی کد و خلاصه نمودن تگ های html و اصلاح java و css
2-تهیه تگ های title و keywords و description در قسمت head وب سایت بطوری که هر صفحه تگ های مجزی داشته باشد و تکراری نباشد.
3-ارتباط داخلی و بیرونی یعنی صفحات از منو به هم لینک داده شوند. دیگران به شما لینک بدهید و شما هم به دیگران مخصوصا بصورت رفت و برگشتی و backlink
....
که به دلیل اهمیت موضوع امروزه بصورت تخصصی در حال بررسی است و بصورت علم سئو درامده.
سلام
در مورد جومینا مخالفم نسخه ی خوبیه
(البته نمی گم 100 درصد عالیه)
من احتمال میدم از پلاگین باشه و اگر نه امکان داشته از سرور باشه
قالبت تغییر بده
همه ی پلاگین ها جز پلاگین های اصلی و پیش فرض غیرفعال کن
ببین مشکلت حل میشه یا نه
بعد درمورد جی پرشین زیاد اطلاعات ندارم که چگونه در نسخه اصلی جوملا تغییراتی داده باشند
ولی امکان زیاد داره از ویرایش نسخه باشه
من برا نسخه های بالاتراز1.5 جومینا رو پیشنهاد می کنم
خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
اگر کمی عقل در سرمون باشه :
1-فقط هر cms رو از سایت اصلی منتشر کننده دانلود کنیم. به دلایل زیاد
2-extension هایی رو دانلود کنید که معمولا در سایت جوملا گذاشته شده باشه
3- مثلا فکر می کنید جوینا و هر نام مسخره که ایرانی ها روی نسخه های من دراوردی خودون گذاشتند چی هست ؟ یک سری تغییر در فایل کانفیگ زبان و تغییرات در فوتر که در فوتر درج بشود جومینا اگر این طور نیست صاحب سایت جومینا بیاد تغییرات خودش روی پورتال جوملا رو توضیح بده و ضمنا عرض کنه که کجای جوملا مشکل داشت و فرق جوملای اصلی با جوملای من درآوردی ایشون چیه ؟
4-وقتی یک جوملای من دراوردی رو دانلود می کنی انتظار نداشته باش که در هنگام بروزرسانی از سایت جوملا ارور نده و مشکل پیش نیاد
5-ایشون اگر برنامه نویس بود خودش یک cms می داد بیرون
6-در 90% افزونه ها دیدم ایشون رفتند نسخه اصلی رو دانلود کردند فایل زبان فارسی براش ساختند و یا احتمال ضعیف راست چین کردند. مسخره است یک برنامه نویس آماتور html با تگ ای style براحتی این کار رو می کنه
7- تو این سالها که همواره با جوملای اصلی کار میک نم ازین ارورهای عجیب که شماها (دانلود کننده جومینا و ...) بر می خورید نه نخوردم و نه نشنیدم.
ای بابا چرا می خوای بزنیمون من تازه دارم با جوملا کار می کنم وقت ندارم زیاد باهاش کار کنم منم با نسخه اصلی جوملا موافقم چون منو ها به زیان فاسی شده سخت کار باهاش انگلیسی رو بهتر می فهمیم اما چون برا دوستم سایت مجبورم جوملا فارسی کار کنم از دوستان معذرت می خوام اما رو localhost نسخه اصلی نسب کردم اما این مورد چک نکردم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)