برنامه نویسی و طراحی وب انجام می دم(اداعای حر فه ای بودن هم ندارم هر چه بیشتر می خونم مبینم خیلی چیز هست که ازشون بی خبرم)تنها کارتون باشه ، نه شغل پنجم - ششم
اصلا دوست دارم در یک دیتا سنتر کار کنم حالا اگه اشتباهی امدم کمک کنید راه درست رو پیدا کنم اگه می دونید برای کار در یک دیتا سنتر چه چیز هایی لازم هست 100 خوشحال میشم بگید چه چیز هایی برای این کار لازمهاین کارو دوست داشته باشید
اصولا در هر کاری چنین پروسه ای طی میشه- به این حقیقات برسید که تا چند ماه اول یک قرون سود نداره.
من کتاب1 و کتاب راه اندازی سرور های وب الن باغومیان رو خوندم و در حد کار های عادی لینوس بلدم!(اداعای حر فه ای بودن هم ندارم)کار با سیستم عامل لینوکس تا آشنا بشه 2 3 ماه طول میکشه
منظور منم در پست قبلیم همین بود( البته با عرض پوزش از اقایی که لطف کردن و جواب دادن!)خیلی عذر می خوام ، اما نظرتون چیه چون چون من تو این زمینه تخصص ندارم برم بمیرم ؟آیا حرفه ای ها مادرزاد حرفه ای بودند ؟ برای یادگیری نباید سرور گرفت ؟ روی دفترش تمرین کنه ؟
ممنون از تشریح تجربه تونبک آپ و پشتیبانی خوب
اینجوری فکر نمی کنید آدم تنیل بار می اد؟ پس ادم کی شروع به تجربه کردن بکنه؟یه نفر بگه کانفیگ کنه