باتشکر از okey .
جالب اینجاست که مسائلی مطرح می کنند تا مانع فروش شوند . اگر گفته می شود این سرور با سی پی یو گفته شده مناسب برای سایت های پربازدید می باشد دلایل تخصصی وجود دارد و برادری که عرض می کند یک گیگ رم کم است لطفا یک تاپیک جدید باز کند و تخصصی در موردش جلو برویم.
همین دوستان سرورهای مشابه این رو که مثلا رم 2 یا 4 دارد رو در تاپیک ها جستجو کنید ببینید به چه قیمتی گذاشتند برای فروش.
در صورتی مشتری نیستید بیخودی سوال مطرح نکنید همون طور که من در تاپیک های فروش شما سنگ اندازی نمی کنم اما همانطور که گفتم باید به تاپیک های آقای محسن از امروز جواب بدم.
دوست بحث این نیست که میزان دانش چه کسی بالاتره. ما باید کمک کنیم دانش همه بالا بره. اما یک نفر در اول پست نیومده اومده به بنده میگه شما اطاعاتتون فلانه و ... و داره در صورتی که در هر بحث که خودشون بخواهند تاپیک باز کنند تا ته خط کل کل کنیم.
به هر حال این تاپیک رو دشمنان منحرف کردند
قبلا هم ازین اتفاقات زیاد افتاده اولین بار نیست
اما یک جستجو کنید بین فروشنده های سرور از دیتاسنترهای امریکایی ببینید سی پی یو xeon quadcore به چه قیمتی ارائه می شود و مقایسه کنید.
به یقین شرط اول سرور سایت های پربازدید سی پی یو است. و ضمنا عرض می کنم همواره ارتقای رم به راحتی با هزینه کمتر انجام می شود.
به هر حال 4 عدد سرور از سری فوق موجود است. و در صورت سفارش در خدمت شما هستیم.