دوستان خوبم پلاگین ارسال پیامک پس از خرید رو نیز اماده کردیم هماهنگ با درگاه پیامک سایت پرشین اس ام اس سامانه ی ارسال پیامک www.persiansms.info
پلاگین را از لینک زیر دانلود نمایید
http://up.filmomusic1.in/images/0uozed5gpyaceeuxp1.zip
برای خرید سامانه پیامک نیز با پرداخت حداقل 10000 تومان یک پنل کامل پیامک رو میتونید از اقا محسن تهیه کنید برای ارتباط با ایشون نیز از لینک زیر اقدام کنید
نمایش مشخصات: mohsen1 - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
لینک تاپیک سرویسشون تو همین فروم
http://www.webhostingtalk.ir/f41/27300/
ویرایش توسط m.hoseynpur : December 12th, 2011 در ساعت 10:11
سلام.
من نمی دونم شما این حرف رو بر چه اساسی می گید، تا جایی که من می دونم تو قانون GPL 3.0 (که این کد هم براساس همون قانون نوشته شده) معمولا لینک اصلی فایل (همون منبع اصلی کد) رو عنوان می کنند.
اگه تو سایت من هم نگاه کنید، من دانلود برنامه رو به سایت سازنده لینک دادم در حالیکه می تونستم تو سایت خودم بزارم.
این جزو مشکلات تعریف منبع باز تو ایران هست و تقصیر کسی هم نیست که فکر کنه اگه یه برنامه ای اسم منبع باز داشت میشه هرکاری باهاش کرد در حالی که خود منبع باز دارای قوانین متعددی هست. نمونه بارز استفاده از قوانین متعدد منبع باز هم سیستم عامل لینوکس هست.
ضمنا یه مژده برای دوستانی که می خوان پنل پیامک بگیرن:
تو سرور دوم، پنل ارسال با فعال بودن وب سرویس رو 5 تومن میدم با تعرفه هر پیامک 115 ریال.
موفق باشید.
دوباره سلام.
اگه پست های من تبلیغ هست پس پست شما چی بود.
حداقل یک بار اون لینک رو می خوندی بعد میومدی اینارو می نوشتی.
دوستان می تونن یه سر به سایت شاب کیپر و تاپیک مربوط به این اسکریپت فروشگاهی بزنن و بعد خودشون قضاوت کنند. من اونجا با نام کاربری mbza11 فعالیت می کنم.
من نمی خوام کل کل کنم و ترجیح میدم خود کاربرای اینجا که اکثرا هم وبمستر هستند خوشون قضاوت کنند.
یه چیز دیگه که یادم رفت:
شما چجوری می گید که من فقط دارم تبلیغ می کنم. اگه پست های قبلی من رو خونده باشید، گفتم دوستانی که از سرویس های دیگه استفاده می کنند مستندات سرویس رو بدن تا من براشون به رایگان پلاگین رو تنظیم کنم (حالا این چجوری میشه تبلیغ نمیدونم) نه اینکه بیام بگم حتما از سیستم من یا فلانی استفاده کنید یا فلان قدر پول بدید.
موفق باشید.
ویرایش توسط f2u.ir : December 12th, 2011 در ساعت 16:24
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)