-
December 11th, 2011, 01:44
گیج شدم ...ثبت کننده مستقیم خارجی معرفی کنید ؟؟
من میخام یدونه دامین از یه سایت خارجی که ثبت کننده مستقیم هست ثبت کنم
اما تو پست های سایت سایتی که بشه یدونه دامین توش ثبت کرد پیدا نکردم
جز godaddy و name و enom که تحریم ایران
حالا خواهشا دوستان یه سایت که میشه توش به صورت تکی یه دامین ثبت کرد معرفی کنن؟ bigrock.com چطوره؟
این شاید سوال خیلی ها باشه که بدون گرفتن پلن هایی مثلا از directi با پرداخت هزین یه دامین کدوم سایت از همه بهتره که تحریم نباشه
ممنون
ویرایش توسط joi2 : December 11th, 2011 در ساعت 01:47
-
-
December 11th, 2011 01:44
# ADS
-
December 11th, 2011, 03:12
عضو انجمن
پاسخ : گیج شدم ...ثبت کننده مستقیم خارجی معرفی کنید ؟؟
این سایت متعلق به شرکت DirectI هست و در این وبسایت شما خدمات ثبت دومین و هاستینگ رو به صورت مستقیم و بدون نیاز به هزینهی اولیه دریافت میکنید. به اصطلاح حالت خرده فروشی داره.
-
تعداد تشکر ها از webdata به دلیل پست مفید
-
December 11th, 2011, 03:18
عضو جدید
از سایت IranWhois.com میتونید مستقیم و به صورت آنلاین و آنی دامین ثبت کنید در کنترل پنل خودتون ( پرداخت با کارتهای شتاب پول ایران)
سایت name هم تحریم نیست ! من اکثر دامین هام اونجا هستن و با ip ایران کارهام رو انجام میدم.
-
تعداد تشکر ها از HAM!D به دلیل پست مفید
-
December 11th, 2011, 08:08

نوشته اصلی توسط
HAM!D
از سایت IranWhois.com میتونید مستقیم و به صورت آنلاین و آنی دامین ثبت کنید در کنترل پنل خودتون ( پرداخت با کارتهای شتاب پول ایران)
سایت name هم تحریم نیست ! من اکثر دامین هام اونجا هستن و با ip ایران کارهام رو انجام میدم.
ثبت کننده مستقیم خارجی!!!!
-
تعداد تشکر ها از majid67 به دلیل پست مفید
-
December 11th, 2011, 11:28
چیزی که میخوای اینجاست: Domain Name Registration : Web Hosting : SSL Certificates : Available Domain Names : Domain Registrars : Domain Name Check : International Domains : Dynadot.com - Dynadot.com
ثبت نام کن، یه پسورد ساده بذار. بعد بده یکی حسابتو شارژ کنه، مثلاً 20 دلار. بعد پسوردو عوض کن و دومین هاتو ثبت کن. موقع ثبت نام هم دقت کن. هر اطلاعاتی میدی بخصوص تاریخ تولد رو یادداشت کنی چون فقط با تاریخ تولد دومین آنلاک میشه.
-
تعداد تشکر ها از xerox به دلیل پست مفید
-
December 11th, 2011, 14:17

نوشته اصلی توسط
xerox
یعنی این ریسلر جایی نیست؟

نوشته اصلی توسط
HAM!D
شماره تلفن واسه وریفای نمیخاد؟ یعنی ممشکلی نداره ؟

نوشته اصلی توسط
webdata
این سایت متعلق به شرکت DirectI هست و در این وبسایت شما خدمات ثبت دومین و هاستینگ رو به صورت مستقیم و بدون نیاز به هزینهی اولیه دریافت میکنید. به اصطلاح حالت خرده فروشی داره.
بله من قبلا از answerable.com استفاده میکردم اما نمیدونم چرا یدفه عوض شد دامینش ریدایرکت میشه تو bigrock.com
یعنی این همون answerable هست؟ پشتیبانیش گفت فقط به هند سرویس میدیم
-
-
December 11th, 2011, 16:35
عضو انجمن
bigrock.com همون answerable.com سابق هست و روی آدرس bigrock.com بصورت بین المللی خدمات میدن و روی bigrock.in به کشور هند. من خودم ازشون قبلا سرویس میگرفتم. تصور میکنم برای شما با توجه به خواستههاتون بهترین گزینه باشه.
-
تعداد تشکر ها از webdata به دلیل پست مفید
-
December 11th, 2011, 17:06
عضو دائم
همه ریسلر و ساب ریسلر هستند و مستقیم جایی ارائه نمیشه
توی ایران 90 درصد از ریسلر کلاب خدمات میگیرن
نمیدونم چه نفعی براتون داره از خارجی بگیرید؟!!! شاید خیلی خیلی حرفه ای باشید و فکر میکنید توی ایران همه کلاهبردار هستند
توی همین فروم ضررهای زیادی از خارجی ها به برخی همفکران شما وارد شده به جرم ایرانی بودن!
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت :
www.host97.net
-
تعداد تشکر ها از هاست 97 به دلیل پست مفید
-
December 11th, 2011, 19:50
Dynadot بزرگتر از اونی هست که بخوایم بهش بگیم ریسلر. اگر از Reseller club بگیری که خیلی بهتره و البته ارزونتر. اما اگر اونقدری مصرفت نیست که بخوای یکباره 100$ شارژ کنی به نظر من Dynadot بهترین گزینه هست. با آدرس و تلفن ایران هم مشکلی نداره.

نوشته اصلی توسط
هاست 97
نمیدونم چه نفعی براتون داره از خارجی بگیرید؟!!! شاید خیلی خیلی حرفه ای باشید و فکر میکنید توی ایران همه کلاهبردار هستند
توی همین فروم ضررهای زیادی از خارجی ها به برخی همفکران شما وارد شده به جرم ایرانی بودن!
به نظرم هر کسی یه خورده زبانش خوب باشه می تونه سرویس خیلی بهتری از شرکتهای خارجی بگیره. از نظر آزادی عمل و پشتیبانی به هیچ وجه حتی با معتبر ترین هاستینگ های ایرانی هم قابل مقایسه نیست.
-
تعداد تشکر ها از xerox به دلیل پست مفید
-
December 11th, 2011, 20:12

نوشته اصلی توسط
هاست 97
بله معمولا ریسلر کلاب هستن همه
ولی من خودم حس میکنم سایتی که به کل کشورها سرویس هاست و دامین میده و فعالیتش از این سایتای ایرانی بیشتر معتبرتر باشه
آخه حس من به هاستینگای ایرانی یه جورایی
الان هر کی بخاد میتونه با یه ریسلر از یه شرکت هاستینگ و ریسلر کلاب و نصب یه اسکریپ یه خدمات هاستینگ بزنه غیر از اینه؟
برا همین نمیدونم به کدوم اطمینان کنم
البته این نظر شخصی منه شایدم اشتباه میکنم

نوشته اصلی توسط
xerox
Dynadot بزرگتر از اونی هست که بخوایم بهش بگیم ریسلر. اگر از Reseller club بگیری که خیلی بهتره و البته ارزونتر. اما اگر اونقدری مصرفت نیست که بخوای یکباره 100$ شارژ کنی به نظر من Dynadot بهترین گزینه هست. با آدرس و تلفن ایران هم مشکلی نداره.
به نظرم هر کسی یه خورده زبانش خوب باشه می تونه سرویس خیلی بهتری از شرکتهای خارجی بگیره. از نظر آزادی عمل و پشتیبانی به هیچ وجه حتی با معتبر ترین هاستینگ های ایرانی هم قابل مقایسه نیست.
یعنی آدرس و تلفن ایران بزنم؟ (البته چون دامین واسه شرکت مخفی کاری ندارم)
پس خوهشا بین bigrock و dynadot یکی بگید؟ همین الان میخام بگیرم 1and1.com چطوره؟
از همه دوستان واسه نظرات ممنون
-