نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: اطلاعات لینوسی درحد lpic دارم برای هاستینگ چه چیز هایی باید یاد بگیرم؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید irGeek آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    4 پست

پیش فرض پاسخ : اطلاعات لینوسی درحد lpic دارم برای هاستینگ چه چیز هایی باید یاد بگیرم؟

یعنی شما از دوستانی که امکان ارائه نمایندگی دارند یه نمایندگی هاستینگ میگیرید و با نام خودتان شروع به کار میکنید
    یعنی من فضا و ... رو به کاربر تخصیص می دم یا نمایندگی؟
    اصلا 1نمایندگی گرفتن/2از نمایندگی گرفتن کلا چه مزایای داره؟(به تفکیک 1 و2 رو یاسخ بدید لطفا)

---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------

شما باید به سرویسی هایی که ران هست روی سرور (وب سرور ، دی ان اس ، ایمیل و ... ) و همچنین کنترل پنلی که ارائه میدهید مسلط باشید .
    این که گفتید برای کجاست؟ نمایندگی/سرور اختصاصی/سرور مجازی. در ویکی پدیا نوشته بود خوت می تونی سیستم عاملت رو نصب کنی روسرور مجازی. حالا این سرور اختصاصی/سرور مجازی که وقتی می گیریشون به شکل پیش فرض چی دارن؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    155
    تشکر تشکر شده 
    669
    تشکر شده در
    503 پست

پیش فرض پاسخ : اطلاعات لینوسی درحد lpic دارم برای هاستینگ چه چیز هایی باید یاد بگیرم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط irGeek نمایش پست ها
    یعنی من فضا و ... رو به کاربر تخصیص می دم یا نمایندگی؟
    اصلا 1نمایندگی گرفتن/2از نمایندگی گرفتن کلا چه مزایای داره؟(به تفکیک 1 و2 رو یاسخ بدید لطفا)

---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------

این که گفتید برای کجاست؟ نمایندگی/سرور اختصاصی/سرور مجازی. در ویکی پدیا نوشته بود خوت می تونی سیستم عاملت رو نصب کنی روسرور مجازی. حالا این سرور اختصاصی/سرور مجازی که وقتی می گیریشون به شکل پیش فرض چی دارن؟
    ریسلر هاستینگ یعنی اینکه مثلا شما یه نمایندگی مستقل میگیرید مثلا 10 گیگ فضا 500 گیگ گهنای باند
    حالا خودتون پلن های دلخواه متناسب با میزان فضا و پهنای باندی که در اختیار دارید میسازید
    شما با نام خودتان فعالیت میکنید و اسمی از شرکتی که از آن ریسلر گرفتید برده نمیشه
    حسن ریسلر اینه که دردسر های سرور و تنظیمات سرور رو نداره اما به هر حال محدوذیت هایی داره ولی برای شروع کار مناسب تره و هزینه کمتری داره
    نمایندگی سرور مجازی یا اختصاصی هم اینه که شما میتونید سرور مجازی یا اختصاصی بفروشید که فعلا برای شما توصیه نمیشه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)