با سلام به عزیزان من میخوام شرکت میزبانی وب ثبت کنم و مسئولیت محدود میخواستم لطف کنین کاکل راهنمایی بفرمایید چه جریو باید ثبت کنم من یه اطلاعات پایه دارم که اینجا مطرح می کنم
1-خد اقل شرکا 2نفر
2-حد اقل سرمایه با توجه به رویه و د اقل مبلغ دریافت حق الثبت یک ملیون ریال
---------------------
مدارک مورد نیاز
تقاضانامه ثبت شرکت با مسئولیت محدود 2برگ
شرکت نامه 2برگ
اسسنامه 2برگ
صورت جلسه عمومی موسسین 2نسخه
فوتوکچی شناسنامه شرکا و مدیران برابر اصل شود
اخد و ارائه مجوز در صورت نیاز
این بند اخر برای مجوز از بیشتر همکاران سوال کردم گفتن که مجوز نمیخواد! حالا میخوام بدونم مجوز نمیخواد یا افرادی ه در کار ثبت شرکت هستن بستگی به اون ها داره که از شما مجوز بخوان یا نه!
من فایل های توضحیات رو ضممیه کردم
لطفا یک راهنمای ی ساده بفرماید ولی کامل باشه
خوب دیگه رفیق همه چیز رو که وارد هستی...
شما وقتی تقاضانامه،شرکت و نامه و اساس نامه رو پر کردی بردین بهتون میگن مجوز می خواد یا اگه بخواد یه برگ مخصوص هست نامه میزنن به نهاد مربوطه و بعد شما کاراش رو می کنین و مجوز رو میگیرین...
برای ثبت کردن شرکت پیامک کوتام بهم گفتن باید از مخابرات مجوز بگیری که سه سوته کاراش رو کردم :دی
سوالی بود بلد بودم در خدمتم
بلخره چه اسمی بزاریم از کلمه میزبانی استفاده بکنیم یا نه یخه اسم مثلن شرکت عصر پویایی جنوب مثلا همچین چیزایی برای اسم شرکت رد نظر بیگریم بعدشم من ندیدم از کسی مدرک ای سی د ال بگیرن !شندیم مدرک لیسانس میگیرن! بعضی ها هم میگن هیچی نگرفتن نکنه هر شهری یه جور هست سامزان ثبت اسنادش
دوست عزیز، اینکه تو اسم چی باشه زیاد مهم نیست، مهم اینه که در موضوع فعالیت های شرکت نامی از فعالیت مربوط به نرم افزار، انتشار محتوای دیجیتال و همچنین بسترهای انتشار محتوای دیجیتال که بخش از آن هم همین خدمات میزبانی وب، ثبت دامنه، سیستم های مدیریت محتوا و ... هست رو ذکر نکنید، چون اول مدیرعامل این مدل شرکت ها باید حتما پایان خدمت داشته باشند، ثانیا برای تأیید این شرکت ها به وزارت ارشاد ارجاع داده می شوید که اونجا هم کلی دردسر داره واگر فعلا قصد جدی در کار ندارید و هنوز آینده بلندمدتی براخودتون در نظر نگرفتید زیاد ضروری نیست که دنبال اینکارها باشید.