با سلام
دوستان من توی فروم گشتم چند تا پست بود ولی بازم من مخم هنگ کرد بلخره این دیتاسنتر به لیچر و تورنت گیر میده یا نه ؟؟!!!
با تشکر
با سلام
دوستان من توی فروم گشتم چند تا پست بود ولی بازم من مخم هنگ کرد بلخره این دیتاسنتر به لیچر و تورنت گیر میده یا نه ؟؟!!!
با تشکر
کسی ریپورت نده مشکلی نیست در لچر - اما توی تورنت ممکن است روی یکی از پورت ها که شرکت سازنده آن فایل در حال Seed شدن شانس شما ریپورت کند به شرکت OVH که آن هم با سریع جواب دادن تیکت مشکلی نیست . و ممکن هم همچین اتفاقی سال ها برای شما پیش نیاد . ولی Spam و Attack کردن سرور های ملت بی گناه دیگه - توسط IP های OVH دیتا سنتر حساسیت خاصی دارند . میتونید پورت ها رو هم ببنید
با توجه به تجربه شخصی، در برخی موارد ریپورتی در کار نیست و سرور شما مستقیما از دسترس خارج خواهد شد.کسی ریپورت نده مشکلی نیست در لچر - اما توی تورنت ممکن است روی یکی از پورت ها که شرکت سازنده آن فایل در حال Seed شدن شانس شما ریپورت کند به شرکت OVH که آن هم با سریع جواب دادن تیکت مشکلی نیست . و ممکن هم همچین اتفاقی سال ها برای شما پیش نیاد . ولی Spam و Attack کردن سرور های ملت بی گناه دیگه - توسط IP های OVH دیتا سنتر حساسیت خاصی دارند . میتونید پورت ها رو هم ببنید
متاسفانه یکی از وی پی اس هایی که فروخته شده بود برای کاربرد وی p ان استفاده میشده، یکی از یوزرهاشون اقدام به هایجک کردن یک دامنه از گوددی میکنه. متاسفانه هیچ گونه لاگ درست حسابی هم بعدش ارائه نکردند و فقط دلیل رو اعلام کردن بهمون.اگر کار خاصی نکرده باشن اول چند باری report میدن، حداقل مال ما که اینجوری بوده
سرور هم از خود ovh.com تهیه و بدون واسطه خریداری شده بود.
مشابه همین مورد هم چند روز پیش توی wht.com بود که موضوع مربوط به یک درخواست های زیاد به سمت یک بانک فرانسوی میشد که سرور اون فرد هم با همین صورت بسته شده بود. متاسفانه لینکش رو هم پیدا نکردم
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
یافتم !!!
OVH have by far the worst anti-abuse practices - be warned! - Web Hosting Talk
مطالعه کنین متوجه میشین !
به شدت به ابیوز حساس هست! کلا دار میزنه مدیر سرور رو! پیشنهاد بنده فقط و فقط برای هاستینگ و امثال هم هست ! اصلا واسه سرویس خط شکن توصیه نمیشه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)