با این همه هدایا آدم وسوسه میشه بیاد الکامپ![]()
با این همه هدایا آدم وسوسه میشه بیاد الکامپ![]()
لیست بالا به روز رسانی شد،با سپاس از کسانی که آمادگی خود را اعلام فرمودند:دی
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
جناب لرد بنده که برای پخش بروشور در هر موردی چه مهم و چه غیر مهم اماده هستم
بلاخره یه ذره هم باید مفید باشیم دیگه;-)
شما اگر از قبل از 11 میتونید دم مسجد باشید امکانش هست که شمارتونو برای هماهنگی بزارید؟
من متاسفانه نمیتونم بیام نمایشگاه ولی اگه چند تا عکس دستجمعی بگیرید میتونم براتون نقاشیشو با قلم الکترونیک بکشم فردا براتون خاطره بشه اینم نمونه کارام :دی
tarh_001.jpg
tfz3bsn7pao5sxippfdq.jpg
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
با سپاس از همه دوسان و همکارانی که اعلام آمادگی و پشتیبانی فرمودندلیست به روز رسانی شد..
از دوستان هنرمند در گرافیک هم داواست دارم تا یک آگهی(Banner)را آمده سازند تا گستره طرح بیشتر شود
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
بسیار خوبه
سیبیل هم میزارید برامون؟
تخفیف ویژه نمایشگاه الکامپ، 25% برای سرویس های میزبانی وب ، تا روز جمعه 25 آذرماه از کد تخفیف elecamp90 استفاده نمایید: شیوا هاست : ثبت دامنه ، وب هاستینگ ، طراحی سایت
لطف کردید
هدف من بیشتر این بود که یکی از دوستان که اونجا تشریف دارن از صبح و میتونن از ساعت 11 دم مسجد باشن لطف کنن شماره بزارن که دوستانی که دیرتر از 12 میرسن بتونن بچه های دیگرو پیدا کنن
اما خب اینجوری حتما شما رو زیارت می کنیم
ممنون
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)