نقل قول نوشته اصلی توسط Online24 نمایش پست ها
آن روز فردای روزی است که دوستان یاد بگیرند spam ارسال نکنند .

برای من هم جالب شد که دوستان تا به حال با این موضوع مواجه نشدند که Linux بدون ssh server نصب شود !

در موارد متعددی این اتفاق به وجود می آید . بیشتر نسخه ها ( مخصوصا سرور ) به طور پیش فرض SSH server را نصب میکنند . ولی خیلی از نسخه های دیگر و یا installer هایی که اجازه نصب و customize سیستم عامل را به کاربر میدهند باعث میشوند که ssh server نصب نشود . در این حالت کاربر یا با استفاده از ابزارهایی مثل telnet (در صورت نصب بودن ) به طور remote سرور خود را مدیریت میکنند و یا به صورت local و از طریق انواع console یا KVM این کار را انجام میدهند و بعد از نصب و بالا آمدن سیستم عامل و اتصال آن به اینترنت اقدام به نصب SSH میکنند . موردی که برای صاحب این تاپیک هم بوجود آمده مشابه همین دلایل است
در مواردی که شما می فرمایید ssh نصب نیست که البته ممنون بابت توضیج چون من به جز freebsd با توزیع دیگه مواجه نشده بودم که ssh نداشته باشه، مدیر سرور این کار رو انجام میده و تحویل مشتری میده و مسلما سطحش بالا تر از این هست که بیاد اینجا تاپیک بزنه و سئوال بپرسه .

در ضمن چون گفته vps احتمال لوکل از بین میره .

اما از همه جالب تر حدس و گمان هایی هست که داره زده میشه واسه ریشه یابی قضیه که نشون دهنده ذهن خلاق و پرسشگر عزیزان هست .

ایکاش همه ما همیشه و در همه جا این ذهن پرسشگر ، خلاق و تحلیلگر رو به کار بندازیم برای پیرفت .
روی این حرفم در وحله اول با خودم هست ! ( ساعت 2:01 شب جمعه : ) )