-
December 8th, 2011, 19:38
عضو انجمن
درخواست سرور مجازی سویس
سلام دوستان یه سرور مجازی از سوییس می خواستم که رم 512 باشه ترجیحا هم پورت 1 گیگ باشه اگه پورت 100 مگایابایت هم باشه قیمتش رو بگیرد . لطفا جداگانه قیمت بدید با تشکر
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
منظورم قیمت پورت 1 گیگ و قیمت پورت 100 مگابایت
-
تعداد تشکر ها از vps-baran.ir به دلیل پست مفید
-
December 8th, 2011 19:38
# ADS
-
December 8th, 2011, 19:47
پاسخ : درخواست سرور مجازی سویس
از هلند اگه بخواید تقدیم کنیم؟
-
تعداد تشکر ها از php.source به دلیل پست مفید
-
December 8th, 2011, 19:57
عضو دائم
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
December 8th, 2011, 20:59
عضو انجمن
اقا رحمان من واسه یکی از مشتریام این سفارش رو می خوام چون فعلا اروپا ندارم فقط آمریکا کار میکنم رو سایت شما سفارش و پرداخت رو انجام دادم یه سوالی داشتم این رو چه طوری به مشتریاتون میدید ؟ پنل تحت وب برای ریست , خاموش و روشن کردن سرور مجازی
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
اقا رحمان من واسه یکی از مشتریام این سفارش رو می خوام چون فعلا اروپا ندارم فقط آمریکا کار میکنم رو سایت شما سفارش انجام دادم . یه سوالی داشتم این رو چه طوری به مشتریاتون میدید ؟ پنل تحت وب برای ریست , خاموش و روشن کردن سرور مجازی یه مشکل هم هست برای پرداخت آنلاین این ارور روی درگاه سامان میده متاسفانه خطايي رخ داده است فروشنده نزد بانک شناخته شده نيست
-
تعداد تشکر ها از vps-baran.ir به دلیل پست مفید
-
December 8th, 2011, 21:00
در خدمتیم
ماهانه 12000 تومان پورت 1گیگ
vpsfars.ir
تیکت بدید تا فاکتور بزنم براتون
-
تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید