تاریخ بدید و ساعت ...
تاریخ بدید و ساعت ...
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
پس نتیجه اینکه 18 ـــم بهترین زمان هست !
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
18 هم هم که جمعه Bedtime استاما اگه باشن دوستان ما هم هستیم .
سلامرحمان عزیز اگر ماجرای ناهار جدی هست بگو از همین الان حرکت کنم به سمت نمایشگاه :دی
محسن جان تا حالا دیدی رحمان حرفی بزنه و حرفش دوتا بشه
21 در خدمتتون هستم
برای اینکه تازه 20 صبح میرسم تهران و تا شب درگیرم , اما 21 کار خاصی ندارم و در خدمت دوستان هستمحالا چرا 21 ، همه می دونن ما این موقع دانشگاه داریم19 تا 21 دانشگاه هستم .
![]()
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلامپس منم 21 میرم تهران که ناهار بیفتم....راستی رحمان خواستی برین تهران بگو آشنا دارم بلیط رفت و برگشت هواپیما میشه 40 تومن :دی
شنبه پس باهات تماس میگیرم
2 تا که میشه با همین قیمت خرید یا نه
چون احتمال زیاد , جناب بختیاری هم با من برای نمایشگاه همسفر باشن
موفق باشی
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
اینجاست که شاعر میگه :
دیشترو دیدام دام![]()
سلاماگه نشد با ماشینم خودم میریم رحمان جان زودتر از هواپیما میرسیم...یک موتور توربو گذاشتم بالاشه حال کنی :دی
مبین داره تاپیک چت روم میشه ها
الان مصطفی میاد , یکی یه اخطار بهمون میده
بعداً باهات تماس میگیرم
در کل موضوع تاپیک کلاً منحرف شد
دلیل اصلی ایجاد این بود که ببینیم دیگران هم غرفه گرفتن تا مزاحمشون بشیم و یک عرض ادبی کنیم
اینطور که مشخصه هیچ کس اقدامی نکرده
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)