-
December 7th, 2011, 18:31
عضو انجمن
پاسخ : نظر درباره لپ تاب dell 5110
به نظر که لب تاپ خوبی باشه
ثبت آنلاین دامنه | ثبت دامنه .com تنها 34900تومان | مالکیت 100% دامنه
نمایندگی دامنه | بدون هیچ نامی از دیتا ارقام | ثبت آنی دامنه|خرید ارزان دامنه
دیتاارقام
-
-
December 7th, 2011 18:31
# ADS
-
December 7th, 2011, 19:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohebali
من 5010 دارم و این 5110 مدل بالاتر این لپ تاپ من هست . قیافه و کانفیک و.... خیلی شبیه هم هست.
میخوام فقط اینو بگم که بعضی روزها از صبح ساعت 8-9 روشنه تا شب ساعت 12 شایدم بیشتر !
فقط فن مناسب یادتون نره !
برای بنده هم تقریبا می تونم بگم 24 ساعته روشن هست ، و ش ها کار اسکن و کارهای دانلود رو انجام می ده ، کانفیگی خوبی دارند چه 5010 چه 5110 .
-
-
December 7th, 2011, 19:21
عضو انجمن
سلام
از همه دوستان ممنون هستم انشااله همین مدل خریداری میشود
مممنون
-
-
December 7th, 2011, 19:31

نوشته اصلی توسط
bepad
دوست عزیزم
m.hoseynpur
شما که این مدل را دارید اگر برنامه های در حد یا دقیقا اونایی که دوست عزیزم novinhost گفته نصب بشه عکس العمل لپ تاب چطور خواهد بود؟(دلیل این سوال اینه که بنده اکثرا با نرم افزار برنامه نویسی مانند و مشابه ویژال بیسک کار میکنم و اگر مشکل داشته باشه انتخاب درستی نیست)
دوست خوبم بحث نرم افزار نیست.ببینید بطور کل گرما و حرارت وقتی تولید میشه که پردازنده به مصرف گرفته بشه طبیعی هست وقتی رو پردازنده بار پردازش همچون رندر گرافیکی یا عملیات محاسباتی یا هرچیزی که به کار انداختن هسته ها منجر بشه سطح فعالیت ان بالا رفته و از خود حرارت تولید میکنه جریان برقی که پردازنده در این زمان استفاده میکنه توسط مادربورد باید تغذیه بشه و گردش ولتاژ با شدت جریان بیشتر در این هنگام در بدنه مادربورد حرارتی تولید میکنه که این حرارت هم رو کیبورد و هم از منافذ خروجی لپ تاپ محسوس خواهد بود.این توضیحو دادم که بدونید حرارت تو هر لپ تاپی در چنین شرایطی طبیعی هست
اما میرسیم به سوالتون در مورد لپ تاپ این لپ تاپ دارای پردازنده ای واقعا مناسب برای کارهاست . من به شخصه حتی گاهی اقدام به کانورت (رندر فایلهای ویدئویی) فایل های ویدئو با لپ تاپ میکنم که واقعا سرافراز در میاد.برنامه نویسی و ویزوال بیسیک اصلا در برابر این پردازنده قوی چیزی به حساب نمیاد خودتون رو نگران نکنید.
-