-
December 5th, 2011, 15:32
-
تعداد تشکر ها ازhamid07 به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2011 15:32
# ADS
-
December 5th, 2011, 15:52
پاسخ : شیوه جدید تبلیغات و کسب در آمد با سوء استفاده از نام الکامپ
خوب دوست عزیز طراح بوده و باسه خودش تبلیغ و حق تالیف گذاشته نمی دونم شما چه مشکلی دارید؟
-
تعداد تشکر ها از sellpad به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2011, 17:12

نوشته اصلی توسط
sellpad
خوب دوست عزیز طراح بوده و باسه خودش تبلیغ و حق تالیف گذاشته نمی دونم شما چه مشکلی دارید؟
من مشکلی ندارم آخه این این سایت اصلا سایت رسمی الکامپ نیست و در اصل تبلیغ این موسسه با سوء استفاده از اسم نمایشگاه الکامپ هست و خودشون این سایت رو بالا آوردن این هست که آدم فک میکنه بیشعور فرضش کردن و فقط صرف تبلیغ این سایت رو زدن . .
-
-
December 5th, 2011, 17:36
عضو انجمن
سیستم فروشگاه هم پرستاشاپ هست.
-
-
December 5th, 2011, 19:43
عضو انجمن
دوست عزیز ، این سایت اخبار تکنولوژی و رایانه هست و قسمتی کوچک هم راجع به الکامپ . نام سایت هم فکر نمی کنم خیلی مهم باشه . مهم محتوای سایت هست که بدک نیست .
-
-
December 6th, 2011, 13:30

نوشته اصلی توسط
دوستان وب
دوست عزیز ، این سایت اخبار تکنولوژی و رایانه هست و قسمتی کوچک هم راجع به الکامپ . نام سایت هم فکر نمی کنم خیلی مهم باشه . مهم محتوای سایت هست که بدک نیست .
ناراحتی من از مطالب این سایت ناراحتی از اینه که یه موسسه میاد واسه تبلیغ خودش یه سایت میزنه که اصلا رسمیت نداره از طرف مجری برگزاری الکامپ وتبلیغ خودشو میزنه اون بالا این اسمش چی میتونه باشه جز سوء استفاده از زمان برگزاری الکامپ؟؟؟
-
تعداد تشکر ها از hamid07 به دلیل پست مفید
-
December 6th, 2011, 13:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamid07
من مشکلی ندارم آخه این این سایت اصلا سایت رسمی الکامپ نیست و در اصل تبلیغ این موسسه با سوء استفاده از اسم نمایشگاه الکامپ هست و خودشون این سایت رو بالا آوردن این هست که آدم فک میکنه بیشعور فرضش کردن و فقط صرف تبلیغ این سایت رو زدن . .

نوشته اصلی توسط
hamid07
ناراحتی من از مطالب این سایت ناراحتی از اینه که یه موسسه میاد واسه تبلیغ خودش یه سایت میزنه که اصلا رسمیت نداره از طرف مجری برگزاری الکامپ وتبلیغ خودشو میزنه اون بالا این اسمش چی میتونه باشه جز سوء استفاده از زمان برگزاری الکامپ؟؟؟
مشکل از برگزار کننده های نمایشگاه هست که هنوز سایت رسمی رو بالا نیاوردند !!!
Welcome
-
تعداد تشکر ها از HyperServer به دلیل پست مفید