-
December 6th, 2011, 00:52
پاسخ : این کدوم دیتاسنتره که انقدر پینگش پایینه ؟
من انجین ایکس رو برای یک سایت تنها تست کردم این کار رو زمانی انجام دادم که آپاچی مدام هر چند روز یکبار متوقف می شد روی 100 هزار بازدید روزانه ضمنا لود بالانسینگ میرفت به سمت 6 تا 8 با انجین ایکس زیر 3 معمولا یک و نیم .
از پول گرفتن بابت آموزش دادن متنفرم همین چند ساعت پیش از ساعت 7 تا 10 تو چت مشاوره رایگان دادم به یک بنده خدا در مورد خرید vds و فرق اون با vps و رسلر و .... آیدیش رو نمی دم شاید ناراحت شه.
من بدم میاد تاپیک جدید درست کنم چون دراون صورت ادعا میشه شما یک تاپیک جدید بزارید و بگید مشکل چی هست و درخواست چی هست و یک سری راهنمایی بهتون کنم/
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
حاجی بزن من و تو ............
-
-
December 6th, 2011 00:52
# ADS
-
December 6th, 2011, 00:59
شهر اهواز
پینگ که دارم 240.260
-
-
December 6th, 2011, 01:02
دوستان من یک دامنه داشتم بنام tinahost.com یکم اسمش دخترانه بود رهاش کردم رفته برای فروش قیمت 1500 دلار
-
-
December 6th, 2011, 01:04
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
okey
سیاسی شدیا ...
به هر حال پینگ خوبی داره
دوستان یه سوال ؟
وب سرور : cloudflare-nginx همون nginx هست ؟ اگر نیست لایسنس داره یا رایگانه ؟
و امکان نصبش روی سرور هایی به غیر cloudflare هست ؟
ممنون
کلاد فلیر چون فقط روی محتوای استاتیک کار میکنه پس nginx میتونه بهترین گزینه به عنوان وب سرور باشه
فکر کنم این نسخه رو خودشون دست کاری کردند و با سیستم خودشون هماهنگ سازی شده که البته بیرون هم نمیدن چنین چیزی رو !
کلاد فلیر خودش هم به صورت رایگان هست و هم به صورت کامرشیال که البته حالت کامرشیال امکاناتی مثل مانیتورینگ و ... هم داره ( دوستمون اشاره کردند )

نوشته اصلی توسط
tinavps
آقا توکانت من شمارو از قبل می شناسم همکار هستیم برادر این چه آواتار هست آوردی بالا ماکه مجرد نیستیم اما .....

مشکل دارید با آواتار بنده ؟ دلیل تغییرش رو در امضا توضیح دادم !

نوشته اصلی توسط
tinavps
من انجین ایکس رو برای یک سایت تنها تست کردم این کار رو زمانی انجام دادم که آپاچی مدام هر چند روز یکبار متوقف می شد روی 100 هزار بازدید روزانه ضمنا لود بالانسینگ میرفت به سمت 6 تا 8 با انجین ایکس زیر 3 معمولا یک و نیم .
از پول گرفتن بابت آموزش دادن متنفرم همین چند ساعت پیش از ساعت 7 تا 10 تو چت مشاوره رایگان دادم به یک بنده خدا در مورد خرید vds و فرق اون با vps و رسلر و .... آیدیش رو نمی دم شاید ناراحت شه.
من بدم میاد تاپیک جدید درست کنم چون دراون صورت ادعا میشه شما یک تاپیک جدید بزارید و بگید مشکل چی هست و درخواست چی هست و یک سری راهنمایی بهتون کنم
یک توصیه ، هرگز کار رایگان انجام نده
جواب نده به این پست و فقط روش فکر کن !
-
-
December 6th, 2011, 01:06
واسه من الان 183 پینگ میشه
---------------------------------
سرور های حرفه ای آمریکا با پورت 1 گیگ
VPS-Baran.ir | مرکز تخصصی سرورهای مجازی
-
-
December 6th, 2011, 01:11
یک استاد دانشگاه بود گفت بعد از مهاجرت از c به c++ چند سالی تکاپو کردیم و در آخر بعد از بنچ مارک و خوبی ها و بدیهای c و c# و C++ به این نتیجه رسیدم که برگردم به سمت همون C
لذا ترجیح میدم روی انجین ایکس باشم تا روی یک نسخه rebuiled جدید.=وابستگی دائم
من در حال تفکرم در مورد توصیه همکار عزیزم...
-
تعداد تشکر ها ازtinavps به دلیل پست مفید