-
December 5th, 2011, 20:51
پاسخ : در خواست seo کار برای سایت
دروپال در امنیت بالاتر است
وردپرس اون پایین هاست
جوملا هم از نظر امنیت و محبوبیت و میزان استفاده و آپگرید رتبه خوبی داره
دوست عزیز این قالب رو اگر خواستی ببریم روی جوملا.
جوملا امکانات زیبایی جهت تم های حرفه ای داره و در مورد سئو وامنیت حرف های زیادی داره
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
دوست عزیز فعلا نمی تونم تغییرات بیشتری بدم احتمالا سرورتون مشغوله و هنگ کرده و اگر مطمئنی بقیه سایت رو می بینند احتمالا فقط من نمی تونم سایت رو ببینم و شاید سی پنل از فایروال یا افزونه csf آی پی من رو مسدود کرده
آیپی سیستم من این هست : 31.57.228.11 اگر تونستی چک کن ببین *****م نرکده باشه
-
-
December 5th, 2011 20:51
# ADS
-
December 5th, 2011, 20:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tinavps
دوست عزیز فعلا نمی تونم تغییرات بیشتری بدم احتمالا سرورتون مشغوله و هنگ کرده و اگر مطمئنی بقیه سایت رو می بینند احتمالا فقط من نمی تونم سایت رو ببینم و شاید سی پنل از فایروال یا افزونه csf آی پی من رو مسدود کرده
Traceroute, Ping, Domain Name Server (DNS) Lookup, WHOIS express taranoome.com
Down
-
-
December 5th, 2011, 20:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tinavps
وردپرس اون پایین هاست
جوملا امکانات زیبایی جهت تم های حرفه ای داره و در مورد سئو وامنیت حرف های زیادی داره
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
دوست عزیز سایت کلا قطع شد
بالا نمیاد
-
-
December 5th, 2011, 21:03
میاید در یاهو یا جی میل بحث کنیم در مورد سایتتون ؟ تخصصی آیدی جی میل بدید اگر نداشتید یاهو ضمنا آنلاین شوید منتظرم.
-
-
December 5th, 2011, 21:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tinavps
میاید در یاهو یا جی میل بحث کنیم در مورد سایتتون ؟ تخصصی آیدی جی میل بدید اگر نداشتید یاهو ضمنا آنلاین شوید منتظرم.
m.taranoome@yahoo.com
-
-
December 5th, 2011, 21:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tinavps
وردپرس اون پایین هاست
عزیز شما مثل این که هیچی نمی دونی
وردپرس اون پایین هاست ؟!
آخه عزیز من از چیزی که اطلاع نداری چرا ملت را سر کار می گذاری !
من چندین سال هست با وردپرس کار می کنم ، انواع سیستم ها از فروشگاه گرفته تا سیستم توئیت را روش پیاده کردم !
بهتره با دلیل و منطق حرف بزنیم تا دیمی !
-
-
December 5th, 2011, 21:20
امنیت وردپرس در سطح خیلی خوبه قرار داره من هم با وردپرس کار کردم هم جوملا تضمینی میگم بهتون که وردرپس از جوملا از لحاظ سئو امنیت بهتره
جوملا نصف پلاگین های خوبش پولیه که اگر نال شده هم گیر بیارید ضعف در همه شون هست نمیتونید پلاگینی کامل برای سئو پیدا کنید که همه ی امکانات را داشته باشه من کسی میشناسم که کازش کاملا نال کردن پلاگین های جوملا هست و اون هم معتقد هست که باز هم وردپرس جلوتر هست از این لحاظ البته نمیشه گفت جوملا بده اما وردپرس بهتره
از لحاظ امنیتی هم وردپرس خیلی خیلی کم توش باگ پیدا میشه البته باز هم هستند پلاگین هایی که باگ دارند مخصوصا پلاگین های gallery که باگ های زیادی ازشون میشه در اورد اما خوشبختانه توسعه دهنده های وردپرس سریع ورژن های جدید برای پلاگین ها میدهند
-
-
December 5th, 2011, 23:09
عضو انجمن
اخرش بین وردپرس و نیوک کودومش خوبه
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------

نوشته اصلی توسط
taranoome
قیمت سئو کردن چند؟
-
-
December 5th, 2011, 23:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taranoome
بین وردپرس و نیوک به نظر من وردپرس خیلی بهتره ...
-
-
December 5th, 2011, 23:21
عضو انجمن
نظر من
سایت تفریحی = وردپرس
شرکتی = جوملا
امنیت خیلی بالا = دروپال
در مورد هزینه برای وردپرس ، فقط با مذاکره در خود وطن دیتا کار انجام می دم ( امکان هم داره شرایط شما رو ببینیم و قبول نکنیم ، می تونید از همکاران استفاده کنید )
vatandata.com
-