نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

موضوع: درخواست سرور مجازی برای هاستینگ

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    312
    تشکر شده در
    236 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور مجازی برای هاستینگ

واقعا خسته نباشید دوستان با 15 هزار تومان سیب زمینی هم نمی شه خرید آبروی این حرفه رو نبرید اجازه ندید هرکسی بیاد داخل توهین کنه
    الان قیمت یک کارگر ساختمانی روزانه 25 و قیمت بنا 50 هزار در روز قیمت نان 100 و میوه کیلویی 1500 نزدیک 2000 تومان است.
    چرا فقط در سرور و فروش موارد مشابه هست که اجازه می دیم کسی بیاد قیمت تعیین کنه ؟ تاحالا ندیدم کسی بره و مثلا در فروشگاه ها و موارد تخصصی بگه فلان چیز می خوام ضمنا 15 تومان هم قیمت دارم.
    آقا شما برو یک سرور مجازی مسخره بهت میدن که 500 تا اکانت همزمان داره از سرور و منابع استفاده می کنه ضمنا از دوستان محترم تقاضا دارم به چنین تاپیک هایی قیمت ندهند و جهت حفظ شان حرفه و همکاری متقابل این چنین افراد رو مجبور به حذف تاپیک و یا حفظ احترام به فروشندگان کنند.

در انتها با تشکر از دوستانی که در حفظ محیطی تخصصی و شان سایت تلاش می کنند.

2. تعداد تشکر ها ازtinavps به دلیل پست مفید

عضو انجمن hamtermi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    118
    تشکر شده در
    102 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط tinavps نمایش پست ها
    واقعا خسته نباشید دوستان با 15 هزار تومان سیب زمینی هم نمی شه خرید آبروی این حرفه رو نبرید اجازه ندید هرکسی بیاد داخل توهین کنه
    الان قیمت یک کارگر ساختمانی روزانه 25 و قیمت بنا 50 هزار در روز قیمت نان 100 و میوه کیلویی 1500 نزدیک 2000 تومان است.
    چرا فقط در سرور و فروش موارد مشابه هست که اجازه می دیم کسی بیاد قیمت تعیین کنه ؟ تاحالا ندیدم کسی بره و مثلا در فروشگاه ها و موارد تخصصی بگه فلان چیز می خوام ضمنا 15 تومان هم قیمت دارم.
    آقا شما برو یک سرور مجازی مسخره بهت میدن که 500 تا اکانت همزمان داره از سرور و منابع استفاده می کنه ضمنا از دوستان محترم تقاضا دارم به چنین تاپیک هایی قیمت ندهند و جهت حفظ شان حرفه و همکاری متقابل این چنین افراد رو مجبور به حذف تاپیک و یا حفظ احترام به فروشندگان کنند.

پس تاپیک درخواست سرور مجازی برای چیست؟

احترام زیادی هم برای فروشندگان قائل هستم و مطمئنا بهترین پیشنهاد را نیز قبول میکنم. البته پیشنهادها همه عالی هستند و نمیدانستم چنین پیشنهاد هایی میشود.
    در هر صورت شرایط جستجو در گوگل سخت هست .
    من نیز به تمام پیشنهاد دهندگان احترام میگذارم.
    خودم می توانم یک سرور اختصاصی بخرم و مدیریت کنم اما به نظرم کار اشتباهی هست که یک نفر هم طراح سایت باشد هم برنامه نویس هم مدیر سرور و هم .....
    اما بنده خودم را درگیر موارد بالا نمی کنم و فقط برنامه نویسی میکنم و حتی طراحی هم نمی کنم و کار بنده تیمی هست....

در ضمن گفتم که قیمت cpanel دارم و از کسی هم که قیمت دارم در این تاپیک پیشنهاد داده اما مطمئنا همه را از یک شخص میگیرم حال میخواهد قیمت بالاتری بدهد.

4. تعداد تشکر ها از hamtermi به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,172
    تشکر تشکر شده 
    2,723
    تشکر شده در
    1,460 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط tinavps نمایش پست ها

دوست عزیز خیلی غیر حرفه ای عمل کردین...
    اینجا میدان میوه فروشی نیست که با سیب زمینی مقایسه میکنی.....
    در مورد کارگر پس اگه کارگر روزانه 50 تومان میگیره...یک دندانپزشک تو 2 ساعت 300 هزار تومان میگیره..پس اون بنا هم بیاد بگه که من روزی 300 هزار تومان میگیرم؟؟؟ سیب زمینی فروش هم بگه سیب زمینی کیلو 300 هزار تومان؟؟؟؟
    شما وقتی میخوای مثلا یک لپ تاپ بخری مارکت رو انتخاب میکنی قیمت هم میگیری یکی یکی میری تو مغازه ها میگی اینقدر قیمت دارم کمتر میدی یا نه؟؟؟؟ حالا یا کمتر پیدا میشه یا نمیشه...
    در مورد سرور مجازی هم وقتی مجازی سازی vmware باشه منابع اختصاصی هست..... وقتی یک نفر میاد از دیتاسنتر 20 تا سرور میگیره برای مجازی ساز 100% قیمتش با کسی که یک سرور از اون دیتاسنتر داره برای مجازی سازی فرق میکنه!!! موفق باشید

6. تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)