صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 28 , از مجموع 28

موضوع: ایرانیان باز هم شگفتی آفردیدند !

عضو انجمن info_dlsong آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    412
    تشکر تشکر شده 
    1,118
    تشکر شده در
    685 پست

پیش فرض پاسخ : ایرانیان باز هم شگفتی آفردیدند !

نقل قول نوشته اصلی توسط atilnic نمایش پست ها
    سلام

از بعضی از پست ها امکان اینو داشت که تشکر های زیاد بشه تشکر می کردم
    وقعا بعضی پستها خیلی خوب بود...
    دلار تا چند روز آینده تا 2000 تومان هم خواهد رسید
    چطور که الان 1400-1420 تومان دلار پی پال پرداخت میشه
    انشالله بزودی شاهد خواهیم بود این افزایش رو و...
    ما کمترین قیمت رو میدیم چون کیفت بالا قیمت بالا داره درسته.اما دیگه خیلی قیمت بالا باشه خریدار کم یمشه و نیاز به تبلیغ وسیع هست و ...
    اما نرمال خوبه
    خلاصه نمیدونم بعضی ها با قیمت آی پی وی پی اس میفروشند جطوری سود می کنند؟پول تو جیبی یا پول مدرسه که صبح ها میگرند رو میدن پول سرور؟؟؟؟
    ما موندیم توی یک ماه 300 سرور مجازی با هم کنسکلی داشته باشی برای یک شرکت خیلی وضع ناجوری هست
    اما باز پول سرور های خالی رو دادیم و ....
    اما بازم 2 ماه شده بازم بازار داره خراب میشه
    قبلاً اول مهر کم کم میرفتند و دیگه نبودند بعضی ها،اما الان دیگه میمونن و پول تو جیبی مدرسه رو خرج این کار می کنند.
    وب هاستینگ تالک ایران شده دادگاه-شده دادگستری-جرایم رایانه ای و ...
    هر یوزر حرف میزنه تا میای بگی که آقا این وظیفه ما نیست و ما پشتیبانی نرم افزار نداریم و ... میگه که من میرم تاپیک میزنم کلاه بردار و ...!!!!
    یا همه به جون هم افتادن،وب هاستینگ تالک.کام همه با هم دسوت هستند و همکاری واقعی انجام میدن اینجا همه زیر آب همدیگرو میزنن!!!
    بخدا اگه انجمن یک جایی بشه قیمت حدودی صادر کنه و هر کی اون قیمت رو نده حق نداره بیاد و تاپیک فروش بزنه.هم بازار هاستینگ خوب میشه و هم انجمن خوب میشه
    خلاصه یا پست ما حذف میشه یا خودمون یا بن میشیم حالا ببینید :دی

سپاس
    توی اینکه این انجمن باعث خرابتر شدن بازار هاستینگ شده شکی نیست و بهترین جا برای افراد کلاه بردار شده
    من موافق قیمت گذاری سرویس ها توسط انجمن نیستم. ولی بخش فروش انجمن مشکلات زیادی داره که قرار نیست تغییری توش حاصل بشه
    ارادتمند
    Email: hamihost [at] gmail (dot) com

2. # ADS

عضو دائم rn4j1m1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    189
    تشکر تشکر شده 
    1,870
    تشکر شده در
    956 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط info_dlsong نمایش پست ها
    توی اینکه این انجمن باعث خرابتر شدن بازار هاستینگ شده شکی نیست و بهترین جا برای افراد کلاه بردار شده
    من موافق قیمت گذاری سرویس ها توسط انجمن نیستم. ولی بخش فروش انجمن مشکلات زیادی داره که قرار نیست تغییری توش حاصل بشه
    ارادتمند
    همش که انتقاد نیست ! شما پیشنهاد منطقی بده !
    این رو هم درنظر داشته باش که وقت مدیرا محدود هست !
    کلاه برداری هم همه جای اینترنت میشه ! برای مثال یه سر به بازاچه pt بزن ! من که حداقل 8 ساله توی انترنتم از pt تاحالا یه بار 250 ت سرم کلاه رفته !
    می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
    می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت

4. تعداد تشکر ها از rn4j1m1 به دلیل پست مفید

عضو انجمن info_dlsong آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    412
    تشکر تشکر شده 
    1,118
    تشکر شده در
    685 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rn4j1m1 نمایش پست ها
    همش که انتقاد نیست ! شما پیشنهاد منطقی بده !
    این رو هم درنظر داشته باش که وقت مدیرا محدود هست !
    کلاه برداری هم همه جای اینترنت میشه ! برای مثال یه سر به بازاچه pt بزن ! من که حداقل 8 ساله توی انترنتم از pt تاحالا یه بار 250 ت سرم کلاه رفته !
    پیشنهاد زیاد دادم...

دریافت کننده:
    یک هفته پیش

بخش فروش وبسایت !

سلام
    ببینید اکثر افرادی که اقدام به فروش سرویس با قیمت پایین میکنند روی سرور ها Oversell میکنند ! نتیجه این کار اینه که تا زمانی که سرور خلوت هست کیفیت بالا هست !
    مشکل اینجاست که کاربر تا میبینه فلان قدر ریت دانلود و آپلود هست میاد پست میزنه و تایید میکنه. پست ماندگار میمونه ولی کیفیت نه !...
    مثال بالا رو زدم تا توصیه کنم هر گونه تایید یا تکذیب در تاپیک های فروش ممنوع باشه ! البته در زمینه مسائل پرداخت دلار و ... خیلی تایید یا تکذیب کاربر ها خوب هست ولی سرویس های هاستینگ نه !
    صفحه فروش میتونه شامل یک پست باشه که آفر ها داخلش لیست شده.
    توصیه میکنم هر سرویس دهنده rate اعتماد مشتری داشته باشه. اگر کاربر ها از سرویس یک فرد ناراضی باشند قطعا با پایین اومدن Rate به افرادی که در آینده قصد تهیه سرویس دارن کمک بزرگی میشه.
    جو فروش روز به روز داره بد تر میشه! امیدوارم یک فکری به حالش بکنید! درسته این انجمن بقول خودتون تخصصی هست ولی اکثر بحث های تخصصی این انجمن مدیون بخش فروش هست! اگر بخش فروش نبود خیلی ها نبودند!
    ارادتمند

Email: hamihost [at] gmail (dot) com

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    141
    تشکر تشکر شده 
    127
    تشکر شده در
    85 پست

وب مسترها هم زیاد از این قضیه خوشحال نیستند
    هرکی از ننش قهر میکنه میره 10 تومن پول میده به یک هاست و یک سایت میزنه
    دیشب داشتم حساب میکردم 6 تا سایت(وبلاگها بماند) از لینک های ما استفاده میکردند اونوقت ما با هزار در به دری 500 تومن پول نویسنده میدیم ماهی 150 تومن پول سرور
    از اون طرف هم من امسال برای پرتال اصلی 4 بار هاست عوض کردم اخه این چه وضعیه یکیشون ایپیش فی ل تر شد سایت ما یک هفته در دسترس نبود یکیشون کیفیت سرویسش چند روز بعد از خریدن داغون شد رویه سرور یکیشون سایتها هک شد
    خوبهای عرصه هاست هم که قیمت نجومی دارند برای 500 مگابایت هاست باید ماهی 20 تومن پیاده شد هزار تا قانون هم دارند یکی از همین بزرگان که قیمت نجومی داشت محدودیت ارسال ایمیلش یک (1) درساعت بود
    در چند سال اینده از هاستینگ های ایرانی فقط یک افسانه تلخ باقی میمونه
    ویرایش توسط noucamp : December 3rd, 2011 در ساعت 20:06

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,172
    تشکر تشکر شده 
    2,723
    تشکر شده در
    1,460 پست

دوستان نظر های جالبی دادن ....
    atilnic : شما راستی میگین اول مهر که میشه خیلی ها میرفتن...الان میگی موندن...من چند نفر رو خودم به شخصه میشناسم که تو کار هاستینگ هستن و طرف فقط 60 میلیون ماشین زیر پاش و 19 سالش هم بیشتر نیست...چند مورد اینجوری میشناسم ..که تو همین انجمن هم هستن....و تنها کارشون هاستینگ هست....چرا چون وضع مالیش طرف خوب هست..با پول تو جیبیش پول سرورمیده!!!!

عضو دائم mohsen1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,225
    تشکر تشکر شده 
    2,398
    تشکر شده در
    1,163 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط info_dlsong نمایش پست ها
    پیشنهاد زیاد دادم...

دریافت کننده:
    یک هفته پیش

بخش فروش وبسایت !

سلام
    ببینید اکثر افرادی که اقدام به فروش سرویس با قیمت پایین میکنند روی سرور ها Oversell میکنند ! نتیجه این کار اینه که تا زمانی که سرور خلوت هست کیفیت بالا هست !
    مشکل اینجاست که کاربر تا میبینه فلان قدر ریت دانلود و آپلود هست میاد پست میزنه و تایید میکنه. پست ماندگار میمونه ولی کیفیت نه !...
    مثال بالا رو زدم تا توصیه کنم هر گونه تایید یا تکذیب در تاپیک های فروش ممنوع باشه ! البته در زمینه مسائل پرداخت دلار و ... خیلی تایید یا تکذیب کاربر ها خوب هست ولی سرویس های هاستینگ نه !
    صفحه فروش میتونه شامل یک پست باشه که آفر ها داخلش لیست شده.
    توصیه میکنم هر سرویس دهنده rate اعتماد مشتری داشته باشه. اگر کاربر ها از سرویس یک فرد ناراضی باشند قطعا با پایین اومدن Rate به افرادی که در آینده قصد تهیه سرویس دارن کمک بزرگی میشه.
    جو فروش روز به روز داره بد تر میشه! امیدوارم یک فکری به حالش بکنید! درسته این انجمن بقول خودتون تخصصی هست ولی اکثر بحث های تخصصی این انجمن مدیون بخش فروش هست! اگر بخش فروش نبود خیلی ها نبودند!
    ارادتمند

10 تا کاربر میشیم دست به یکی می کنیم Rate جنابعالی رو خراب کنیم به شما منفی میدیم! حالا تو بیا ثابت این آقا اصلا از من سرویس نداشته یا داره دروغ میگه و سرویسش خوب بوده...
    فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
    برای خرید کلیک کنید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    287
    تشکر تشکر شده 
    692
    تشکر شده در
    487 پست

سلام.
    از این قیمت دلار خوشحال باشید زیرا احتمالا بزودی حداقل به 1500 تومان برای هر دلار و پس از آن احتمالا به 3000 - 4000 تومان نیز خواهد رسید.(دلیل را خودتان می دانید)
    نقل قول نوشته اصلی توسط rn4j1m1 نمایش پست ها
    این تاپیک ها به هیچ جایی نمیرسه ! اگه دنبال این هستی که همه بیاین دور هم جمع بشید یه حرکت دست جمعی بزنید (به قول امیر ددمنشانه ) هیچ نتیجه ای نمیگیرید !
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen1 نمایش پست ها
    یه سری به wht.com هم بزنی می بینی بازار رقابتی از این جا خیلی شدیدتر و عجیب تر هست!مطمئن باش اگه کاربر ایرانی سه تا مانع جلوی پاهاش نبود هیچ وقت از ایرانی سرویس نمی گرفت :
    1- تحریم ایالات متحده
    2- نداشتن حساب پی پال
    3- تسلط به زبان انگلیسی
    در هر حال اون چیزی که واضح هست اعتبار یه سرویس دهنده هست که به کیفیت سرویسش بر می گرده.بدیهی هست اگه کسی سرویس خوب بده تو بازار دوام میاره.
    کاملا با حرف های رضا حان و محسن جان موافقم.
    و در مورد حرف محسن جان باید عرض کنم که اگر مورد اول برداشته بشه کل موارد (البته مورد 3 روز به روز داره بهتر میشه ! ) نیز برداشته می شه و از اون به بعد فقط هاستینگ هایی که هاست، سرور و.. ملی ارائه می دهند می توانند کار کنند.(نظر شخصی بنده است)
    البته آن هایی که نماینده دیتاسنتر های خارجی در زمینه سرور و... نیز هستند نسبتا در آمد خود را دارند زیرا آن ها با تخفیف سرور را از دیتاسنتر دریافت کرده و ارائه می کنند که نسبتا برای مشتریان بهتر است.

موفق باشید.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    78
    تشکر تشکر شده 
    480
    تشکر شده در
    315 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط jazebeh نمایش پست ها
    متأسفانه بسیاری از خریدارها که حداقل در این انجمن دیدم، تنها و تنها به دنبال قیمت پایین هستند و همین موضوع باعث شده که کاهش قیمت در این سایت همیشه وجود داشته باشه.
    ضمنا با توجه به رده شنی فعالان حاضر در این سایت و در این حوزه، اکثرا از یک تا چند سرور مجازی ارزان خریده و مشغول ارایه هاست هستند. همین امر موجب خواهد شد که شرکت هایی که کارمند، دفتر، پشتیبانی و ... دارند و طبیعتا دارای هزینه های جانبی باشند کمتر در رقابت با این افراد باشند و این افراد هم برای اینکه بتوانند به حیات و ادامه کار خود ادامه دهند همیشه قیمت کمتر ارایه خواهند داد.
    در هر صورت همونطور که بالارفتن بی سابقه نرخ ارز و دیگر اتفاقات اینقدر بی حساب و کتاب هست طبیعتا نمی توان از این بازار سیداسماعیل خدمات وب در ایران که اکثر افراد آن کم تجربه، بی تجربه و فاقد دانش و توانمندی های علمی و فنی هستند انتظار داشت رفتار معقولانه ایی از خود بروز دهند.
    در هر صورت برای این حوزه از فعالیت ها آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم که روزی هرکسی دقیقا سرجای خودش باشه.

موفق باشید
    موافقم

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)