سلام
دوستان من مي خواهم سرور لينوكس بگيرم تا روش cpanel نصب كنم براي هاستم. و اگر بشه يك عدد اكانت ****براي استفاده خودم فقط. ايا ميشه همزمان هر دو رو نصب كنم ؟
سلام
دوستان من مي خواهم سرور لينوكس بگيرم تا روش cpanel نصب كنم براي هاستم. و اگر بشه يك عدد اكانت ****براي استفاده خودم فقط. ايا ميشه همزمان هر دو رو نصب كنم ؟
سلام
تا آنجایی که بنده اطلاع دارم فعال سازی هر دو مورد با هم تداخل در کاری دیگری ایجاد میکنه
اما این باید یادمون باشه که هیچ کاری هم نشد نداره
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
اصلا جالب به نظر نمیرسد
در تعداد اکانت ها که میخواهد Verify و اتصال و تونل به سرور داشته باشد همزمان هم WHM شما در حال پردازش به ای پی ها که به سرور متصل میشود و از سایت های مختلف بازدید میکنن IPtable باید کانفیگ مناسبی داشته باشد
ممنون. كلا نميشه هيچ اكانتينگي در كنار whm نصب كرد يا برنامه اي ديگري به جاي whm نصب كرد؟
تا جایی که من می دانم خیر...!!!
اگر فقط استفاده شخصی دارید با ssh tunneling وصل شوید
کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)